Loppuvuoden viikonloput on menneet myyjäisten merkeissä, ollaan oltu Marikan kanssa myymässä omaa mallistoa ja kirjaa. Noissa myyjäisissä on se hyvä puoli, että pääsee itsekin näkemään kerralla hyvän kattauksen kotimaisia valmistajia ja käsityöläisten tuotteita yhdessä paikassa.

Ornamon Design Joulumyyjäisissä itsenäisyyspäivän viikonloppuna osastonaapuriksi sattui Muoto2, suloisen nuoren pariskunnan yhteinen puuseppä- ja muotoilualan yritys. Siinä kun viikonlopun aikana kuuntelee tarinoita tuotteista ja niiden valmistuksesta, ei voi olla ihastumatta - yleensä jotain lähtee omaankin kotiin mukaan :)

Muoto2:n uusin tuote on syksyllä lanseerattu Laine-tarjoilualusta, silloin se valittiin mukaan myös Toimittajien Tusinaan. Se on todella kaunis ja monikäyttöinen haapapuinen alusta, jonka päälle voi laittaa esille tarjottavia kuten pikkusuolaista syötävää, sushia, kuivakakkua tai vaikkapa lajitelman juustoja. Pinta on lakattu, joten se on helppo pyyhkiä kostealla puhtaaksi.

Reuna on viistetty, joten siitä saa helposti otteen. Elävä pinta on omalla pajalla työstetty monen vuoden ajan kehitellyillä työkaluilla. Työkalua ohjaa ihminen, joten jokainen alusta on yksilöllinen.

Alustan päällä voi pitää astioita, pintakuvioinnin korkeimmat harjat ovat samassa tasossa, joten se on ihan tukeva. Mitään shamppanjalaseja ei kuitenkaan ehkä kannata lähteä tällä alustalla kuskaamaan.

Alustan voi laittaa myös seinälle tai koota niistä isommankin seinäpinnan, takana on kiinnityspisteet. Kuulin myyjäisissä, että tämän idean oli eräs asiakas heille vinkannut ja he olivat sen ehdottomasti heti ottaneet tuotantoon. Kannattaa siis jäädä rupattelemaan myyjien kanssa, siitä on molemminpuolista iloa ja hyötyä!

Alustaa on kolmea väriä ja kolmea kokoa, kuvissa on keskikokoinen alusta. Väreinä meillä tietysti musta ja luonnonvärinen, lisäksi on olemassa vielä valkoinen väri. Isoimmasta jäisi sitten vähän yli tätä kaunista alustaa näkyviinkin tarjottavien lisäksi. 

Tälläiset komean yksinkertaiset, visuaalisesti kunnianhimoiset ja kotimaassa huolellisesti valmistetut tuotteet ovat aina esittelemisen arvoisia. Toivottavasti mahdollisimman moni on tämän alustan myyjäisissä huomannut ja hankkinut itselleen tai tuttavalleen lahjaksi.

Tämä postaus on omasta kiinnostuksesta tuotetta kohtaan sekä omasta intohimosta finnish designiin virinnyt kaupallinen yhteistyö. Joulun jälkeen palaamme Muoto2:n kanssa asiaan mukavan yllätyksen merkeissä!

 

Kommentit (6)

Heidi / taloluck
7/6 | 

Juuri eilen ihasteltiin näitä Designtorilla. Sen verran jäi kutkuttamaan, että täytynee hankkia itsellenikin tuollainen.

Idis & Interiööri
9/6 | 

Onpa kauniita <3 Kyllä vain kelpaisi mullekin. Pitäisiköhän palkita itsensä vuoden uurastuksesta...

Kivaa sunnuntai-iltaa <3

Karin // Tunne tilat
11/6 | 

Eilen Designtorilla näin nämä ensimmäistä kertaa luonnossa. Aivan uskomattoman ihana pinta, joka houkuttelee koskemaan. Huipputuotteita muutenkin. Saatoin ostaa itselleni joululahjan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla