Kirjoitukset avainsanalla Wästberg

 

Taas kerran erittäin elämyksellinen Stockholm Design Weekin kaupunkitapahtuma Tukholmassa oli My Residence-lehden kuratoima, Annaleena Leinon stailaama näyttely vanhassa Fenix Palacessa vuodelta 1912.

Kalusteet oli japanilaisen Ariaken ja valaisimet ruotsalaisen Wästbergin. 

Tämänkin takia kannatti jäädä pariksi yöksi kaupunkiin inspiroitumaan messujen päätteeksi. 

 

 

 

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Ensin oli vilauksia ihanasta tilasta My Residence Bookazinen instagrammissa ja sitten piti oikein alkaa selvittämäään, mistä oli kysymys. Tuonne on pakko päästä! Laitoin meiliä sivuilta löytyneelle henkilölle ja pian meillä oli kutsut kädessä tähän Tukholman Designviikon "salatapahtumaan"! Ehkä salaperäisin lehdistötilaisuus, jossa olen koskaan ollut, piti vähän nähdä vaivaa :)

My Residence Bookazinen kuratoima ja Annaleena Karlssonin suunnittelema A Quiet Reflection-näyttely japanilaiselle Ariakelle 1800-luvun pientä pintaremonttia vaativassa asunnossa Grevgatanilla oli huikea! Asunto on ennen toiminut Meksikon suurlähetystönä ja en tiedä, oliko tässä tulossa vai menossa jokin remontti, mutta huikea kontrasti jokatapauksessa tuon peruspinnoilla olevan asunnon ja modernin ja valaistuksen kalustuksen välillä. Tykkäsin kovasti!

 

 

Tilan valaisimet olivat Wästbegin. Tuo ruokapöydän päällä oleva valkoinen iso kattovalaisin oli tosi kaunis! Nyt kun saataisiin nämä tuotteet ja jotain tämänkaltaista vielä Suomeenkin, olisi huippua!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram