Nyt kun on keittiökuvaamisessa vauhtiin päästy, niin on ilo ja kunnia kertoa, että teimme Salosen Pauliinan kanssa uusia kuvia myös Muoto2:lle. Tämä puuseppäyritys on yhden pariskunnan oma suunnittelu- ja puuseppäfirma, joka toteuttaa kiintokalusteita asiakkaan, arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan toiveiden ja piirrosten mukaan.

Heillä on uudet nettisivut työn alla osoitteessa Muoto2, sinne siis kuvasimme itse pääjehun Mikko Kentan tekemiä keittiöitä, säilytyskaapistoja ja tässä yhdessä kodissa olleen komean liukuoven. Tämän kodin sisustusarkkitehtuuri oli Viivi Laineen suunnittelua. Hieno idea jakaa korkealla keittiön kaapilla näkymä eteiseen, osa kaapeista aukesi eteisen puolelle.

Laadukkaiden kiintokalusteiden lisäksi todella trendikäs koti muuten, löytyy messinkiä, mintunvihreää ja valkoista laattaa tiililadottuna <3

 

Kommentit (2)

Mirella - Savo Living
Liittynyt5.3.2016
3/2 | 

Niin loistava stailaus ja kuvat ja Mikon upeat kalusteet. <3
Meille on tulossa keittiöremontti jossain vaiheessa, niin oli tarkoitus kysyä myös Mikolta tarjousta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla