Nyt kun on keittiökuvaamisessa vauhtiin päästy, niin on ilo ja kunnia kertoa, että teimme Salosen Pauliinan kanssa uusia kuvia myös Muoto2:lle. Tämä puuseppäyritys on yhden pariskunnan oma suunnittelu- ja puuseppäfirma, joka toteuttaa kiintokalusteita asiakkaan, arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan toiveiden ja piirrosten mukaan.

Heillä on uudet nettisivut työn alla osoitteessa Muoto2, sinne siis kuvasimme itse pääjehun Mikko Kentan tekemiä keittiöitä, säilytyskaapistoja ja tässä yhdessä kodissa olleen komean liukuoven. Tämän kodin sisustusarkkitehtuuri oli Viivi Laineen suunnittelua. Hieno idea jakaa korkealla keittiön kaapilla näkymä eteiseen, osa kaapeista aukesi eteisen puolelle.

Laadukkaiden kiintokalusteiden lisäksi todella trendikäs koti muuten, löytyy messinkiä, mintunvihreää ja valkoista laattaa tiililadottuna <3

 

Kommentit (2)

Mirella - Savo Living
Liittynyt5.3.2016

Niin loistava stailaus ja kuvat ja Mikon upeat kalusteet. <3
Meille on tulossa keittiöremontti jossain vaiheessa, niin oli tarkoitus kysyä myös Mikolta tarjousta.

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat