Meillä kotona kuvattiin tosiaan joulujuttu marraskuun lopussa ja nyt julkaisen sen jutun täällä blogissakin, se on Kastellin Joulukalenterin ensimmäisessä luukussa paljastunut video, jossa tunnelmoidaan ensimmäistä joulua uudessa kodissa. Videon nuoripari on rakastunut ja onnellinen, kuin muistaakseni mekin mieheni Jarin kanssa joskus 24 vuotta sitten <3. 

Meidän Kastelli-koti löytyi kuvauksiin tietysti tämän samaisen blogin kautta.

 

 

Laitoin videota varten meidän kotiin joulua ja päätin sisustaa kotia vähän pipareiden ja taatelikakun eli ruskean ja maitokahvin sävyillä, trendikkäillä messinkisillä yksityiskohdilla höystettyinä.

Kuusi tuotiin sisälle ja koristeltiin se, muutamia muitakin koristeita hain vintiltä esille. Kuustakin tärkeämmät tunnelmantekijät jouluna itselleni ovat valkoiset kukat vihreillä yksinkertaisilla lisukkeilla varustettuina.

 

 

Makuuhuoneenkin petasin (vaikka siellä ei sitten kuvattukaan) maitokahvin sävyisillä Balmuirin pellavilla. Lapuan Kankureiden ruskea mohairhuopa on ollut ihan tämän joulun suosikki. Ihan helppo on ollut viihtyä tässä rusehtavassakin värimaailmassa kotona, varsinkin pellavan ja hiekan sävyt ja beige on aina kuulunut omaan suosikkivärikarttaani. Makuuhuone onkin sohvannurkan lisäksi ollut suosikkipaikkojani kotona, kun iltaisin väsyttää tämä pimeys niin vietävästi!

 

 

Valitsemani väriteeman mukaisesti hain kullanhohtoiset joulupaperit paketteja varten Nougatista ja Clas Olssonilta.

Sauna ja pukuhuone sisustettiin myös Lapuan Kankureiden pellavilla.

 

Kuvauspäivänä satoi onnekkaasti lunta, sen jälkeen sitä on näkynyt hyvin satunnaisesti. Uudet mustat Leino Designin lyhdyt kyllä palavat meidän terassilla, vaikka lunta ei ole näkynytkään, ne ovat niin ihanat.

 

 

Rauhallista Joulua jokaiseen tupaan <3 !

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram