Tässä kuussa, kun kevätaurinko on alkanut paistaa isoista ikkunoista olohuoneeseen, on mieleen alkanut herätä olohuoneen sisustuspaineet. Tämäkin huone on asuttavassa kunnossa näin ylipäätään, mutta muutamaa juttua se vielä kaipaa plus jotain uutta ihan vaihtelun vuoksi.

Jo rakennusvaiheessa olohuoneen ainoa iso seinä tv-tason takana on määritelty isolle kirjahyllylle. Siihen on kaavailtu String-tyyppistä koko seinän levyistä korkeaa avohyllykköä, johon vintillä asuvat sisustusaarteet saisi esille. Hyllyjen syvyyttä ja välejä pitäisi miettiä ihan tavaroiden mukaan.

Uutta mattoa olen himoinnut jo todella pitkään. Heti, kun oikeankokoinen, pohjaväriltään tarpeeksi vaalea ja sopivan hintainen marokkolaismatto kävelee vastaan, se tulee meille.

Mutta - viimeisimmäksi on alkanut himottaa musta (nahkainen) Egg-tuoli k-tuolin tilalle, eikö se vasta sopisikin meille hyvin?

Sohvapöytä, niin rakas pitkäaikainen kumppanimme jo ajalta ennen lasten syntymää... siitä en ehkä ole vielä valmis luopumaan, jotain vanhaakin täytyy olla.

Olisiko tänä vuonna kaikkien näiden haaveiden aika toteutua?

Mustavalkoinen valokuvataulu ekassa kuvassa on Johanna Lehtisen.

 

Kommentit (4)

Aino
5/4 | 

Moikka! Minkä kokoinen toi nykyinen matto on? Ja kunhan löydät mattovaihtoehtoja niin olis kiva saada niistä omaa postausta kun meilläkin hakusessa vaalea iiiiso marokkolaismatto.. :) Kiitos ihanasta blogista, aina päivän piristys kun on tullut uutta postausta <3

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015
6/4 | 

Moikka, oi kiitos aivan ihanasta kommentistasi, tämä kyllä piristi mun päivän! Meidän matto on 200 x 300 cm ja tämähän on Mumsin Saanan ja Ollin Koko Iäksi-matto :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla