Muutamankin päivän poissaolo kotikulmilta tekee ihan hyvää, pienikin reissu piristää. Käytiin poikien kanssa siis junalla mennen tullen Kajaanissa mummoloimassa, nyt ollaan taas kotona. Muutamassa päivässä ehdimme käydä uimassa, elokuvissa, pulkkamäessä ja lelukaupoilla.

Kotona kaikki näyttää olevan hyvin. Mies on pitänyt kodin siistinä, onkohan hänet peräti opetettu sisustus-sisäsiistiksi :) Tuttujen kanssa oli pidetty mukava saunailta viikonloppuna.

Blogimme on nyt siirtynyt uusille Glorian sivuille, tosi hyvältä näyttää tämä blogin uusi koti! 

Tällä viikolla ilmestyneessä Suuri Talo Extra-lehdessä on juttu meidän taloprojektista, jos haluaa jutun lukea. Blogia seuranneille siinä ei ole mitään uutta. Minulta on paljon kyselty teenkö kotijutun omasta talostamme...  Sillä ei minusta ole mikään kiire, kokonaisuushan on vielä monelta osin täysin kesken. Sen ehtii tehdä sitten myöhemminkin!

Kommentit (2)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat