Muutamankin päivän poissaolo kotikulmilta tekee ihan hyvää, pienikin reissu piristää. Käytiin poikien kanssa siis junalla mennen tullen Kajaanissa mummoloimassa, nyt ollaan taas kotona. Muutamassa päivässä ehdimme käydä uimassa, elokuvissa, pulkkamäessä ja lelukaupoilla.

Kotona kaikki näyttää olevan hyvin. Mies on pitänyt kodin siistinä, onkohan hänet peräti opetettu sisustus-sisäsiistiksi :) Tuttujen kanssa oli pidetty mukava saunailta viikonloppuna.

Blogimme on nyt siirtynyt uusille Glorian sivuille, tosi hyvältä näyttää tämä blogin uusi koti! 

Tällä viikolla ilmestyneessä Suuri Talo Extra-lehdessä on juttu meidän taloprojektista, jos haluaa jutun lukea. Blogia seuranneille siinä ei ole mitään uutta. Minulta on paljon kyselty teenkö kotijutun omasta talostamme...  Sillä ei minusta ole mikään kiire, kokonaisuushan on vielä monelta osin täysin kesken. Sen ehtii tehdä sitten myöhemminkin!

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla