Kirjoitukset avainsanalla #mujipopupshop #mujiglobal

 

Tänään on lopultakin ovet auki Mujin Pop Up Storessa, Sofiankatu 4:ssa, Helsingissä. Muji niin tekee tuloaan Suomeen, hitaasti, mutta varmasti. Kauppa on auki 10.1.asti, joten ehtii vähän kauempaakin tulla!

Tässä IPhone-kuvia lähes valmiista myymälästä, työn touhussa otettuja. Tavarat ovat tip top-rivissä mujimaiseen tapaan, hintalaput paikoillaan, varasto järjestetty ja myyjät koulutettu.

Itse olen aika fiiliksissäni tuosta tilasta, joka on vain hetki sitten remontoitu vanhaa kunnioittaen ja alkuperäistä säästäen. Nämä ovat siis Lars Sonckin suunnittelemat jugendsalit, joista isoin alakerran sali on nyt Mujin käytössä. Hieno kontrasti todella koristeellisen jugendin ja minimalistisen tyylikkään japanilaisen estetiikan välillä.

Tähän tapahtumaan jugendpylväät verhoiltiin japanilaisen Miroco Machikon kuvittamilla joulujulisteilla. Sama taiteilija on tehnyt mm. Kaunisteelle kangaskuosin. Mielenkiintoinen kontrasti tämäkin noiden tuotteiden kanssa.

Olen itse tosiaan myös myymässä Mujissa joulunpyhiä lukuunottamatta monenakin päivänä ensi maanantaista alkaen, joten tulkaahan kaikki moikkaamaan ja hankkimaan joululahjat tästä ihanasta kaupasta!

 

Kommentit (5)

Didi
1/5 | 

Vitsit kun näyttää käytännölliseltä, niin minimalistiselta ja konmarilta! Harmi vaan, että kun säilytykseen olisi kiva hankkia kaikenlaista, niin jo tulee tuotteille hintaa kun ensiksi lähtee Tampereen seudulta junalla katsomaan mitä on tarjonnassa, ottaa mitat, palaa kotiin ja katsoo kaapit, pöydät ja hyllyt missä näitä voisi hyödyntää, ja sitten taas junalla takaisin ostamaan tuotteet ja kotiin. Voi kun olisi yksittäiset kuvat ja mitat tuotteista verkossa nähtävillä, niin voisi tehdä täsmäisku-ostosretken ensin kotona tarpeen mietittyään!

Susanna
2/5 | 

Ihana Muji! Ehtisitkö vielä kertoa ovatko hinnat samaa tasoa kuin Habitaressa? Työmatkoilla Aasiassa olen tottunut edulliseen Mujiin, mutta hinnoittelu oli ainakin Habitaressa hurjan korkealla. Kysynnän ja tarjonnan laki, ymmärrän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram