Timberwise

Adea

Interface

Lapuan Kankurit

Skanno

Nikari

Cosentino

Grohe

Muoto2

Matri

Lundia ja Finarte

 

Ammattiyhdistyksemme Sisustustoimittajat ry:n uutta, nyt toista kertaa järjestettyä Kesäpäivää vietettiin tiistaina 4.6. Fiskarsin Puimalassa. Olen yhdistyksen puheenjohtajana tämän kauden ja nyt olin myös Kesäpäivän vetovastuussa. Muiden, "oikeiden töiden" ohella nämä harrastushommat, jotka pyörivät täysin talkoohengessä, ovat joskus todella työllistäviä, mutta tehokkaina selvisimme työryhmän avulla tästäkin projektista kunnialla!

Kesäpäivä on yhdistyksemme ideoima ja järjestämä pr-tapahtuma sisustusalan valmistajille, medialle ja suunnittelijoille tarkoitettu verkostoitumistapahtuma idyllisessä Fiskarsin ympäristössä.

Kesäpäivä sujui jälleen kerran hyvin, tunnelma oli kesäisen rento. Tähän aikaan vuodesta toinen jalka on jo vähän kesälomalla, onhan monella työssäkäyvällä lapset koulusta vapaalla ja perheiden arki pyörii jo kesärytmillä. Silti mielessä täytyy olla jo vähän syksyäkin, me toimittajat kun tuotamme materiaalia jo elo-syyskuun lehtiin. Siksipä moni valmistaja esitteli Kesäpäivässä ensi kertaa Habitareen tulevia uutuustuotteitaan kerrankin ajoissa.

Puimalan miljöö on uniikki, vanha ja kauniin persoonallinen tila, johon ei välttämättä ole näyttelyä helppo rakentaa. Seinät ja lattiat ovat hiukan vinot, sisällä saattaa lentää pari lintua ja tilan luonne muuttuu herkästi sään mukaan. Tällä kertaa sää kuitenkin suosi meitä ja ah, miten kauniilta kaikki osastot näyttivätkään!

Kiitos mukanaolostanne:

Pukkila

Temal

Oras

Unidrain

Vieser

Grohe

Cosentino

Keittiömaailma (Novart)

Stala

Lapetek

Savo Design

Timberwise

Magentur  

Alma Interior

Interface

Roots Living

Lundia ja Finarte

Nikari

Muoto2

Artek

Skanno

Adea

Lapuan Kankurit

Matri

Textilkompani

Canon

Seuraava postaus on tapahtuman toisesta tärkeästä puolesta, ohjelmasta, hyvästä ruuasta ja juomista!

Kuvat Samuel Hoisko / Neliömedia yhteistyössä Foto-Forma.

 

 

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla