Meidän perheessä harrastetaan hienoihin maisemoihin perustuvia kotimaan retkiä. Olen löytänyt Kalajoen työmatkojen kautta ja nyt olemme käyneet siellä jo toista kesää peräkkäin yhden yön reissulla. Syödään valmista ruokaa, käydään kylpylässä ja kävellään hiekkarannalla, se on kuin pieni ulkomaanmatka.

Pienellä mielikuvituksella tämän rannan voi hyvin nähdä tanskalaistyyppisenä Rantahotellina, jota ohjelmaa myös rakastan. Kaikille romantiikannälkäisille, kauniita maisemia rakastaville ja epookeista pitäville, tässä vinkki ihanasta Rantahotelli-sarjasta. Odotan jo siksi vähän syksyä, jolloin uusi kausi alkaa <3!

Terveiset Kalajoelta, yhdestä Suomen uniikeista rantakohteista!

 

 

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla