Kirjoitukset avainsanalla julkisivu

Talo on nyt kokonaan maalattu, me teimme sen! Aika vähän olen avannut rakentamisen kustannuksia täällä blogissa, mutta tämän kerron mielelläni: maalaamalla talon itse säästimme noin kolme tonnia, se on iso raha se! Sillä saa taas jo monta ihanaa asiaa talon sisäpuolelle.

Valitsimme maaliksi Tikkurilan Ultra Matta -maalin, ja mattapintaisena se olikin haastava maalata, joissain valoissa ja tietystä suunnasta katsottuna näkyy kyllä pieniä epätasaisuuksia, lähinnä niissä kohtaa, kun allekirjoittanut on maalannut sellaisia kohtia, mihin ei ihan oikeasti olisi yltänyt. Mutta kokonaisuus näyttää todella hyvälle. Meidän hiilenmusta talo <3. Nämä valmiit hetket on niitä, joilla palkitsee itsensä ja joilla taas jaksaa jatkaa.

Tänä viikonloppuna Pienen Talon rouva on töissä täällä. Isännällä on tarkoitus saada talon sokkeli rapattua loppuun, sitä jo viime viikonloppuna vähän aloiteltiin. Sitten olis talonmaalaushommat valmiit.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 | 

Hei! Onko ensimmäisen kuvan lasiovi tullut Kastellin paketin mukana vai mistä olette ostaneet? :)

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015
2/11 | 

Hei! Suuret pahoittelut, näistä kommenteista kun ei tule mitään tietoa meiliin, tämä on mennyt minulta täysin ohi... On Kastellin kautta tullut ovi, kuten kaikki muutkin, tietääksemme Kaskipuun ovimalli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram