Kirjoitukset avainsanalla TAC

 

”Nykyelämä on usein nopeatempoista ja hälyisää. Siksi ihmiset tarvitsevat kotiinsa rauhallisia kalusteita, jotka eivät vanhene hetkessä. Niitä yhdistelemällä kotiin rakentuu luonteva ja lämmin tunnelma.”
Tapio Anttila.

Tänään lanseerattiin Tapio Anttila Collectionin uusi ilme, jonka tiimissä olen saanut olla mukana kuvaaja työparini Pauliina Salosen kanssa. Uusi ilme on seesteinen, levollinen ja suomalaiseen kotiin sopiva, ovathan tuotteetkin kotimaassa tehtyjä laadukkaita tuotteita.

"Me Tapio Anttila Collectionissa uskomme, että tasapainoinen kodinsisustus syntyy puhtaista linjoista, aidoista materiaaleista ja tarkoituksenmukaisista kalusteista. Hyvät kalusteet eivät huuda huomiota vaan täydentävät toinen toisiaan. Haluamme tuoda tätä ajatusta esiin uudella kuvasarjallamme."

Kiitos kuvauslainosta:

Matot CatalinaWoodnotes ja MAdesign.

Siniset torkkupeitteet ja tyynyt Kelpman

Keramiikka Erin Turkoglu, Raaka Rå ja Studio Smoo.

Oli ilo olla mukana tässä tiimissä, on mulla unelmatyö <3 !

 

 

Kommentit (4)

Lyde
3/4 | 

Tosi hyvä tunnelma näissä, ja kauniita kuvia! Harmillisesti jouduin jättämään pressin väliin, mutta meillä oli juuri edellisenä päivänä ollut tapaaminen firman edustajan kanssa, niin sain kuitenkin jo vähän uutta infoa :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram