Kirjoitukset avainsanalla Stockholm Furniture fair

Jo jouluuu! Eihän tästä pimeydestä selviä muuten kuin suunnittelemalla jo kevättä :9

Joka toinen vuosi, näillä näkymin viimeistä kertaa järjestettävä Sisustustoimittajien Seminaariristeily Tukholman huonekalumessuille on täällä taas! Huikkaan tänne blogininkin kutsun, joka löytyy täältä. Sinä sisustusalan ammattilainen, ei tarvitse olla toimittaja, vaan voit olla arkkitehti, bloggaaja, sisällöntuottaja, valmistaja tai kauppias, tervetuloa mukaan!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Mitä jäi mieleen Tukholman huonekalumessuilta? Osa kollegoista väittää mustavalkoisen kuolleen ja värien tulevan, osa vannoo skandinaavisemman ja vaaleamman ilmeen tulevan ja myös pysyvän. Onko minimalismin aika ohi, onko runsas ja värikäs maksimaalisuus nyt se juttu? Jokainen varmasti katsoo omalta kantiltaan, hakee niitä asioita mistä innostuu, ei osaa katsoa yleisellä tasolla eikä ulkopuolisena, tunteet on vahvasti mukana.

Ehdottomasti en minäkään osaa analysoida antia messuilta mitenkään järjestelmällisesti. Nyt katseeni löysi aiempaa vuosia enemmän ruskeaa, himmeää ja tyylikästä hohdetta isoissa matoissa, konjakkiruskeaa ja mattaista nupukkinahkaa sohvissa ja tuoleissa, pyöristettyjä muotoja, kepeitä kapeita jalkoja kalusteissa, pähkinänsävyistä puuta sekä paljon samettiverhoja!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram