Viikko sitten saatiin Aina Oikein - kirja ulos painosta ja aika siitä tuntuu ikuisuudelta. Viikon mittaan on ollut muutama haastattelu täällä kotitoimistolla, paluu arkeen kuvausjärjestelyjen merkeissä ja laskeutuminen ylhäältä pilvistä alas hiljaa leijaillen. Näiden kuvien avulla saadaan käydä vielä kuitenkin kerran juhlahumussa.

Julkistusjuhla pidettiin upeassa Fritz Hansenin myymälässä. Jos et vielä ole käynyt siellä, kannattaa vierailla. Liike on tietysti täynnä upeita designkalusteita, mutta samalla todella kodikas, kaunis ja tunnelmallinen paikka, aivan ihana paikka myös juhlille. Kiitos myymäläpäällikkö Katrille ja tyttärelle Ilonalle, jotka liikkeessä emännöivät, että saimme tulle teille <3!

Kiitos myös Mosa Interiorsille kattausastioita ja kynttilänjaloista, Kalatukku Eriksonin Harrietille ihanan makuisesta graavatusta lohesta, joka oli ihan taivaallista juuston ja saaristolaisleivän kanssa ja myös Devilsrockille viineistä! Ihanat suklaakakut olivat Cozyn naisten omia tuotoksia, minä sain keskittyä neuleiden asettelemiseen sohville ja tuoleille...

Liikkeen komeankaru jouluoksa on sitten tänä jouluna suoraan Maunulan metsistä :)

Joku pikkupoika on nostanut tennarinsa designjakkaralle, o-ou! Mutta sehän onkin oma kuopukseni, joka tutkii äidin kirjaa ;)

Näissä kuvissa ja tunnelmissa toivottelen hyvää viikonloppua kaikille tästä mustasta ja pimeästä vuodenajasta huolimatta!

Kuvat: Viola Virtamo ja Ulla-Maija Lähteenmäki.

Kommentit (2)

Lyde

Herkullisen näköiset tosiaan! Paljon onnea vielä, upea juttu! En malta odottaa että pääsen jossakin hipelöimään kirjaa :-)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat