Tältä meidän olohuoneessa näyttää tänään. Tuleva viikko ja itse asiassa koko ensi kuukausi tulee olemaan meidän olohuoneessa tapahtumarikas. Viikko alkaa eräällä kuvauksella ja kuukausi päättyy näillä näkymin mukavaan tapahtumaan, joista kerron lisää myöhemmin.

Olohuonetta ollaan laitettu kuntoon pyörittelemällä kalusteita, lähinnä pikkupöytiä, irrallisia tuoleja ja valaisimia. Mattoja ei ole vielä missään käytössä, kun haluan fiilistellä uusia lattiamateriaaleja kunnolla. Varsinkin olohuone ja betonilattia kyllä huutaa mattoa luokseen, se kokoaisi kivasti ryhmän ja toisi kyllä vähän lämpöäkin.

Sohva istuu parhaiten tuolle peräseinälle, vaikka siinä joutuukin katsomaan tv:ta sivuttain. Sohvalta toisaalta näkee hienosti kaikista isoista ikkunoista ulos ja samalla koko alakerran. Karuselli saa itseoikeutetusti pyöriä keskellä alakertaa. Toistaiseksi käytössä on vanha jo kolmessa edellisessä kodissa ollut kookas sohvapöytä, koska se on liian laadukas myytäväksi ihan ilmaiseksi nettikirpputorilla ja toisaalta liian kolhuinen, että siitä voisi pyytää kunnon hintaa.

Sohvan, tuo olohuoneen tärkeimmän kalusteen suhteen olen seilannut kahden vaiheilla. Meillähän on Adean Band-sohva, tuo lukuisissa kodeissa, asuntomessukohteissa ja lehtijutuissa välillä jopa kyllästymiseen asti näkynyt sohva, voisiko sanoa jopa blogisohva, niin monella sisustusbloggaajallakin se on :) Kohta kymmenen vuotta vanha sohva ja lähinnä tuo vaalea pellavaverhoilu, näyttää vuosien lapsiperhekäytön jälkeen vähän nääntyneelle täällä uudessa kodissa, joten sohvan suhteen on tulossa muutos. Sohvassa itsessään ei ole mitään vikaa, se on ihan perushyvä sellainen.

Haaveilemme myös uudesta tv-tasosta, joka voisi olla jopa String-tyyppinen koko seinän kattava hyllykokonaisuus sekä kattovalaisimesta. Paljon haaveiltavaa ja hankittavaa siis. Tänään nyt kuitenkin näin.

 

Kommentit (10)

Anonyymi
11/10 | 

Hyvältä näyttää. Mistä sohvapöytä on ostettu/kenen valmistajan? Kiitos. Anna

12/10 | 

Kiitos! Pöytä on Sisustusliike Kuistista noin 10 vuoden takaa, olin silloin töissä siellä, en muista valmistajaa, oli joku uusi, pieni ja tuntematon eikä ole laittanut tietojaan pöytään, siksi en valitettavasti saa siis tämän tarkempia tietoja sinulle.

Anonyymi
17/10 | 

Hei! Lattia on upea! Millä menetelmällä sen on tehty? Olisin kiitollinen lyhyestä työvaihe kertomuksesta. Tuntuu niin monta vaihtoehtoa olla betonilattian tekoon..

Onnea uuteen kotiin!

Kiittäen,
Milla

19/10 | 

Vai, onnea uuteen kotiin! Olinkin missannut pari viimeaikaista kirjoitustasi..Hyvältä näyttää! Ja varmasti helpottunut olotila, voisin kuvitella! Kaikki on niin ihanan uuden näköistä ja kaunista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla