Kirjoitukset avainsanalla valaistussuunnittelu

 

Kaupallinen yhteistyö Winledin kanssa

Asuntomessut alkavat huomenna Porissa ja jatkuvat 5. elokuuta saakka. Tänä vuonna minulla ei ole siellä suunnittelukohdetta, joten vietän ihan kesälomaa. Kohteet kävin kiertämässä niiltä osin, kuin ne olivat auki ja esittelukunnossa ennakkolehdistöpäivänä toukokuun alussa. Messuja seuraan pääasiassa instasta ja sisustusblogeista, onhan Asuntomessut Habitaren ohella kuitenkin ainoita isoja sisustusalan tapahtumia. 

Sain kivan viestin Winlediltä, joka on kohtuullisen uusi, LED-valaisimiin ja valaistussuunnitteluun erikostunut kotimainen valaisinfirma. He ovat asuntomessuilla mukana peräti kuudessa kohteessa, jotka ovat 10 Valovoima, 20 Casakivi, 21 Jokilammi, 22A JokiDuo, 25 Koneistajankatu 2 ja 28 Villa Poiju. Ketkä olette messuille menossa, käykää katsomassa nämä valaistusratkaisut.

Heillä on menossa Bloggaa ja Someta-kampanja, joka on avoin kaikille! Kirjoittaa voi Winledin sivujen vieraskynä-osioon. Erityisesti kampanja sopii tietysti taloprojektistaan bloggaaville rakentajille, sellaisille kuin mekin olimme, kun tämä blogi sai alkunsa muutama vuosi sitten. Kampanjan fb sivu löytyy täältä.

Olisin itse rakentajana ollut aivan onnessani tuollaisesta yhteistyöstä. Jos nimittäin jotain parannettavaa meidän seuraavaa taloprojektia ajatellen miettii, olisi valaisu varmastikin yksi niistä, jo suunnittelusta alkaen. Valaisimet itsessään ovat arvokkaita hankkia, ammattimaisen suunnitteluavun arvokkuudesta nyt puhumattakaan.  

Postauksen kuvituskuvina on eräs sisustussuunnitteluprojektini Helsingissä, tämä on jo pidemmän aikaa pöydälläni ollut talon ja pihasaunan käsittävä suunnittelukokonaisuus. Isoihin suunnitteluprojekteihin pyydän aina ulkopuolisen suunnittelijan avuksi, joko valaisinliikkeestä tai valmistajan puolelta. Usein asiakas tekee valinnan omilla perusteillaan, konsultoin vain valaisinten ilmettä ja värimaailmaa.

Koska suunnittelijalla on mietittävää ja säädettävää isoissa projekteissa aina paljon jo pelkästään pintamateriaaleissa ja kiintokalusteissa, on kaikkien kannalta paras, että kaikki ei ole yhden ihmisen vastuulla ja harteilla. Tiedän kokemuksesta myös sen, että rakennusprojektissa on asukkaillakin niin paljon muita päätöksiä ja isoja ratkaisuja lyhyen aikavälin sisällä, että on vaikea hallita kokonaisuutta yksin.

Valaistuksessa on niin paljon teknistä asiaa kuten valaisinten upotusta katto- ja seinärakenteisiin, valon värin määrittelyä, mitoittamista, visuaalisista seikosta puhumattakaan, että se vaatii asiasta kiinnostuneen paneutumista ihan rauhassa ja ajatuksella.

Suosittelen siis lämpimästi tarttumaan tuohon tarjoukseen suunnitteluavusta ja erittäin hyvästä alennuksesta hankkia kaikki kiinteät valaisimet samasta paikasta!

 

 

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram