Paluu vähän ajassa taaksepäin jouluun... Koska olin loppuvuonna Mujissa töissä jokusen päivän, tuli sieltä hankittua muutama juttu "pukinkonttiinkin". 

Esikoisemme 13 v ei niin enää toivo lahjaksi mitään, mutta jo kauan on ollut silti tapana hankkia joku kotivaate, yöasu tai muu mukava pehmeä juttu hänelle. Pehmeät paketit ei meillä ole epätoivottuja! Nyt ei ole enää mummojakaan meillä neulomassa villasukkia meille.

Tänä vuonna shoppasin Mujilta hänelle tummanharmaat flanellihousut ja harmaita t-paitoja. Miehelle myös t-paitoja kaikissa kolmessa arkivärissä musta-valkoinen-harmaa. Sitten ostin koko perheelle mukavat tossut, miehille tummat ja itselleni pellavanväriset!

Muutama kaunis täyttöpullo ja purnukka on nyt myös hankittuina sillä mielin, että pääsisimme koko perhe reissuun tänä vuonna. Pitkään mietin Mujin matkalaukkua, mutta en sitten raaskinut sitä hankkia. Se jää sitten hankittavaksi, kunhan Muji tulee Suomeen. Siitä ei harmi vain ole mitään uutisoitavaa vieläkään.

 

 

Meillä on vielä tämä viikko koululaisten kanssa lomaa. On ollut ihana nukkua pitkään (kumma kyllä se ei ihan heti alkulomasta aina onnistu, pääkoppani on tottunut heräämään aikaisin), syödä aamupala hitaasti ja hommailla kotivaatteissa omaan tahtiin kaikenlaisia juttuja puolille päivin.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla