Paluu vähän ajassa taaksepäin jouluun... Koska olin loppuvuonna Mujissa töissä jokusen päivän, tuli sieltä hankittua muutama juttu "pukinkonttiinkin". 

Esikoisemme 13 v ei niin enää toivo lahjaksi mitään, mutta jo kauan on ollut silti tapana hankkia joku kotivaate, yöasu tai muu mukava pehmeä juttu hänelle. Pehmeät paketit ei meillä ole epätoivottuja! Nyt ei ole enää mummojakaan meillä neulomassa villasukkia meille.

Tänä vuonna shoppasin Mujilta hänelle tummanharmaat flanellihousut ja harmaita t-paitoja. Miehelle myös t-paitoja kaikissa kolmessa arkivärissä musta-valkoinen-harmaa. Sitten ostin koko perheelle mukavat tossut, miehille tummat ja itselleni pellavanväriset!

Muutama kaunis täyttöpullo ja purnukka on nyt myös hankittuina sillä mielin, että pääsisimme koko perhe reissuun tänä vuonna. Pitkään mietin Mujin matkalaukkua, mutta en sitten raaskinut sitä hankkia. Se jää sitten hankittavaksi, kunhan Muji tulee Suomeen. Siitä ei harmi vain ole mitään uutisoitavaa vieläkään.

 

 

Meillä on vielä tämä viikko koululaisten kanssa lomaa. On ollut ihana nukkua pitkään (kumma kyllä se ei ihan heti alkulomasta aina onnistu, pääkoppani on tottunut heräämään aikaisin), syödä aamupala hitaasti ja hommailla kotivaatteissa omaan tahtiin kaikenlaisia juttuja puolille päivin.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat