Viime viikko meni täysin asuntomessujen parissa, jotka meillä alan ihmisillä ovatkin jo täysillä käynnissä:) 

Sisustan tänä vuonna Kontion kohdetta, modernia hirsitaloa ja olen ihan fiiliksissäni sisäseinien hirsipinnoista ja kaikista hirsitalon puisista yksityiskohdista. Talon moderni ja ajanhenkinen, kotimaisilla tuotteilla toteutettu sisustus on nyt paikoillaan ja kohde kuvattuna lehtijuttua varten.

Sitä edellisellä viikolla kävin osittain tähän projektiin liittyen ja osittain ihan virkistysmatkalla Fiskarsin We love Wood(s)-kesänäyttelyn mediapäivässä. Näyttely on hieno, suosittelen kesäretkeä sinne. Samalla saa käytyä Onomassa, paikallisten käsityöläisten tuotteita myyvässä kaupassa.

Itse kävin samalla vielä Nikarilla, mistä tulee tuotteita myös messukohteeseen. Siinäpä yritys, jolla on pitkä ja ansiokas historia, onhan perustaja Kari Virtanen tehnyt puusepäntöitä itsensä Alvar Aallon ja Kaj Frankin kanssa. Nyt Nikari valloittaa maailmalla, toivottavasti laittaisivat liikkeen pian Helsinkiinkin. Samalla toivotaan, että nuo ihanat paljaan puunväriset puolikaaren muotoiset naulakot, tuolit ja puuesineet tulisivat sarjatuotantoon jollekin valmistajalle, josta niitä olisi mahdollisuus saada kohtuuhintaan itselleenkin.

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat