Viime viikko meni täysin asuntomessujen parissa, jotka meillä alan ihmisillä ovatkin jo täysillä käynnissä:) 

Sisustan tänä vuonna Kontion kohdetta, modernia hirsitaloa ja olen ihan fiiliksissäni sisäseinien hirsipinnoista ja kaikista hirsitalon puisista yksityiskohdista. Talon moderni ja ajanhenkinen, kotimaisilla tuotteilla toteutettu sisustus on nyt paikoillaan ja kohde kuvattuna lehtijuttua varten.

Sitä edellisellä viikolla kävin osittain tähän projektiin liittyen ja osittain ihan virkistysmatkalla Fiskarsin We love Wood(s)-kesänäyttelyn mediapäivässä. Näyttely on hieno, suosittelen kesäretkeä sinne. Samalla saa käytyä Onomassa, paikallisten käsityöläisten tuotteita myyvässä kaupassa.

Itse kävin samalla vielä Nikarilla, mistä tulee tuotteita myös messukohteeseen. Siinäpä yritys, jolla on pitkä ja ansiokas historia, onhan perustaja Kari Virtanen tehnyt puusepäntöitä itsensä Alvar Aallon ja Kaj Frankin kanssa. Nyt Nikari valloittaa maailmalla, toivottavasti laittaisivat liikkeen pian Helsinkiinkin. Samalla toivotaan, että nuo ihanat paljaan puunväriset puolikaaren muotoiset naulakot, tuolit ja puuesineet tulisivat sarjatuotantoon jollekin valmistajalle, josta niitä olisi mahdollisuus saada kohtuuhintaan itselleenkin.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla