Lokakuun lopussa ollaan. Piti ottaa oikein kalenteri käteen, avata se kuun alusta ja katsoa, mihin aika on taas mennyt. Minulla oli tarkoitus vetää hiukan henkeä syyskuun jälkeen, mutta ei se ihan niin hyvin ole onnistunut kuin ajattelin. Innostun helposti oman alani tapahtumista, asioista ja työtehtävistä ja sitten huomaani olevani taas kädet myötä savessa, vaikka piti juuri niitä ranteita myöten kivistäviä käsiä hetki lepuuttaa :)

Tässä  muutamia kivoja asioita tältä kuulta:

-teimme päiväretken Sisustustoimittajien kanssa Martelan Outletiin ja sieltä Vihtiin katsomaan heidän tuotantopaikkaansa, vierailimme myös Scanwoodilla ja Globe Hopella. Hyppää mukaan seuraamaan meidän yhdistyksen fb-sivuja täällä, sieltä näkee, kun olemme reissussa :) Kiva retkipäivä oli, hyödyllistä tietoa (itseltäni oli mennyt täysin ohi tieto, että Martela kierrättää omia kalusteitaan uudelleen myyntiin omaan nettikauppaansa) ja mukavaa seuraa. 

-olen saanut kurkistaa vähän tv-maailmaan. Sisustin ja stailasin kahteen keväällä ulos tulevaan tv-ohjelmaan vähän erilaisia tiloja, hyvin pienesti kylläkin, saas katsoa, miltä näyttävät sitten televisiossa. Kuvausjärjestelyt tehtiin todella vauhdikkaasti, on pää pyörällä vieläkin hommasta. Mutta kiva oli päästä näkemään ruudun taakse realiteetteihin.

-meillä kotona mustassa keittiössä kuvattiin keittiö-ja ruokajuttua. Jos kuvat koskaan tulevat julkiseksi, jaan ne kyllä. Tämä kuvauspäivä sattui juuri syysloman perjantaille, olimme koko perhe evakossa, mies töissä, aamusta iltamyöhään. Olimme suunnitelleet syyslomalle muutenkin retkeilyä, niin tänä kuvauspäivänä kävimme poikien kanssa brunssilla Ekberillä, elokuvissa katsomassa uuden Tatun ja Patun, Kusaman näyttelyn HAMissa ja sitten menimme myöhäiselle lounaalle Stokkan yläkertaan. Loppuillaksi menimme esikoisen sählyharrastukseen, josta palailimme lasten nukkumaanmenoaikaan kotiin. Koti oli supersiistissä kunnossa, mutta olivat kuulemma hyvät kuvat saaneet otettua... Jääkaappiin oli jätetty meille perunoita, kalaa, juureksia ja olutta- valitettavasti alkoholitonta ;)

-Cozy Homes from Finland-kirjan pressitilaisuus pidettiin ja yhtenä iltana olimme kuvaajan ja kustantajan kanssa Marimekon Mikonkadun myymälässä kertomassa kirjasta. Pari haastattelua olen antanut, täältä voit lukea Iltalehden jutun.

-Kotona olemme kaivaneet kynttilälyhdyt kaapeista ja polttaneet joka ilta ahkerasti kynttilöitä. Meille oli niin tärkeä saada piha valmiiksi ajoissa ennen lumen tuloa, se oli kauden ykkösprioritetti, että oikeastaan nyt vasta alkaa havainnoida ulkomaailmaa. Että onpa ulkona pimeä iltaisin! Myös jokavuotinen Blossa on napattu talteen, ennenkuin loppuvat. Kynttilöillä ja vilteillä pimeyttä ja kaamosta vastaan.

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla