Olin muutama aika sitten mukana Mansen Blogitapahtumassa, oli kirpparia ja bloggaajien yhteisiä tapaamisia. Katso lähtötunnelmat täältä. Keväällä järjestetään uudelleen tämä juttu, olkaa siis kuulolla! Menin melkein koko matkan junalla yhtä matkaa Call it Homen Katin kanssa. Ehdimme kierrellä kaupungilla muutaman tunnin ennen kokoontumista ja paikallisesta Roomista tarttui mukaan Skandinaviskin Koto-kynttilä, musta tietysti meille mustaan taloon. Lopultakin meilläkin tämä trendijuttu, joskus vaan kestää...

Jos käytte joskus Tampereella, käykää tsekkaamassa tuo Room. Laitoinkin silloin heti instaani @piiakalliomaki kuvia myymälästä, siellä oli hienot lautalattiat, harmaaksi rapatut seinät ja mustiksi maalatut vanhat väliovet, me like! Pieni sisustusosio siis mukana muotilikkeessä.

Nyt on niin kynttilöiden aika!

 

Kommentit (2)

Ruususuu
3/2 | 

Söpö kynttilä ja nuo edellisen postauksen matot <3 Mukavaa loppuviikkoa sinne! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla