Ajattelin tässä postauksessa kertoa teille tapahtumia viikon varrelta ihan vain yhden kuvan kera.

Tällä viikolla tiistaina meillä kävi siivooja, ekan kerran ikinä koskaan. Tämä oli Freskan ovelta ovelle-myyjän innoittamana ostettu palvelu kerran kuussa. Saas katsoa, miten sopeudun :) Olen kohtalaisen innokas siistijä ja järjestelijä itsekin, mutta toden totta, en niin innokas suihkukaapin, keittiönaltaan, vessanpyttyjen, saunanlauteiden pesijä, joten katsotaan nyt tämä systeemi :)

Torstaina meillä kuvattiin yksi joulujuttu, joten tiistain juoksin sitten kukkatukussa, hankkimassa kynttilöitä, ulkovaloja, koristeita... Kuuset ja lyhdyt ulos ja sisälle olin tilannut jo aikaisemmin! Laitamme joulujutusta kuvia myöhemmin blogiin.

Keskiviikkona aloitin Mujin rakentamisen osana isoa tiimiä, joka koostuu meistä Mairen kokoamista suomalaisista sekä monesta japanilaisesta, siis tosi monesta! Tämä Suomen haltuunotto ei ole mujilaisille mikään pikkujuttu, vaan siihen panostetaan ihan täysillä!

Torstaina olin päivän Mujin pop uppia rakentamassa ja illalla piipahdin vielä Asun-lehden ja Annon yhteisessä Kodissa, josta löytyy kuvia eniten instasta, mutta myös täältä Riikan blogista. Sieltä ostin meille päiväpeiton ja muutaman muun jutun, joista myöhemmin lisää!

Tänään sitten käytin päiväni yhden kotisuunnitteluasiakkaan suunnitelmiin sekä puhtaasta ja siististi laitetusta kodista nauttimiseen ja siihen tavalliseen pyykinpesuun :) Miehellä on firman pikkujoulut, joten koska ollaan poikien kanssa kolmistaan, leivottiin pipareita ja valvotaan ehkä vähän myöhempään kuin tavallisesti.

Hyvää pikkujoulua kaikille!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla