Pitäs alkaa opetella käyttämään tuota takkaa. Pitäs hommata halkoja. Takkaa opeteltiin toki käyttämään keväällä heti muuton jälkeen, mutta se, että sen polttamisesta tulisi tapa...

Ollaan pidetty kesän ajan lämmitystä minimissään ja nyt alkaa aamuisin ja iltamyöhäänkin olla jo aika viileää. Ihan villasukat saa olla jaloissa ja jalkojen päällä viltti illalla sohvalla. Syksyn viileys hiipii taloon...

Pari pärekopallista halkoja on jemmassa, mutta pitäisi tilata sellainen iso motti pihaan. Haloille ei vaan ole oikein paikkaa, piha kun on kesken, samoin autotalli täysin niin sisältä kuin ulkoa, ihan täynnä rakennusroinaa vielä. Eikös se talon seinää vasten pinoaminen ole kosteusongelma? Onko kellään mitään ideoita? Täytyy lähteä tekemään iltakävelykierros naapurustoon ja katsella, miten muut on homman hoitaneet..

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla