En ole aikaisemmin oikein uskaltanut laittaa laajempaa kuvaa meidän tulevasta asuinalueesta, kun kaikenlaista hiippailijaa ja hämärämiestä olisi saattanut tulla houkutelluksi alueelle. Osasivat kyllä tulla ilman houkutteluakin - meiltä lähti maalämpöpumppu talon vierestä odottelemasta jonkun pitkäkyntisen mukaan alkuviikosta. Uusi on jo tilattu Terawattin toimesta, homma hoidossa.

Nyt ehkä kuitenkin uskaltaa jo vilauttaa laajempaa kuvakulmaa, kun valtakunnan päälehtikin on vieraillut alueella. Juttu oli oikein kiva. Meidän perhehän on pitkänlinjan maunulalaisia, ollaan asuttu seudulla jo lähes kymmenen vuotta ja viihdytty tosi hyvin. On nähty viljypalstat, jalkapallokentät ja koirapuistot, jotka alueella aikaisemmin oli. Eipä silloin arvattu, että joskus seudulle aletaan rakentamaan tai varsinkaan, että itse alettaisiin :)

Tällä viikolla, viimeisiksi töikseen, Kastellin miehet on urakoineet meidän terassia. Sitä ei ollut mahdollista saada valmiiksi mustana, joten täytyy tuota ruskeaa sietää siihen asti, kunnes ehtii itse pensseliä heiluttelemaan ensi keväänä.

Kommentit (6)

Se oli hyvä juttu! Edellisenä päivänä meidän talon ympärillä pyöri joku valokuvaaja, siis ihan monelta suunnalta otti kuvia. Ehdin jo omaan faceenkin ihmetellä, että aika outoa käydä vaan kuvaamassa jonkun taloa ihan tuosta vaan... Tyyppi vielä lähti kävellen sinne teidän suuntaan. Sain sitten seuraavana päivänä mielenrauhan kun se juttu ilmestyi. Olen aika varma, että sama kuvaaja kävi täällä meidän puolellakin ottamassa kuvia, mutta niitä ei sitten siinä jutussa näkynytkään. "arkistokuvaa" tms :-D

Oho, no kylläpä oli pitkäkyntinen..ei viittinyt sitten mitään vähän edullisempaa ottaa mukaan kuin maalämpöpumppu! Voi vitsit:( Tsemppiä! Alueesta tulee kyllä varmasti kiva:)

Meillä ei siellä ole vielä mitään pienempää tai edullisempaa, näitä isoja rakennusjuttuja vain ennen kuin sisätyöt pääsee alkamaan...Mutta ei tuo pumppu ihan helppo nakki ole ollut sekään. Tai no puutavaraa olis ollut ja työkaluja. Naapurilla seisoo takka pihalla, nyt jännitetään sen puolesta. Meidän takka onneksi on jo sisällä :)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat