KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Kiitos runsaista kommenteista edelliseen postaukseen. Arvonta on tosiaan vielä käynnissä sunnuntai-iltaan saakka, vielä ehtii osallistua!

Kuvia tuli otettua aika runsaasti, kun nuo ihanat tekstiilit on niin inspiroivia, tässä loput kuvat ;) 

Jättikokoiset Terva-pyyhkeet valko-pellavan sävyssä ovat juuri meidän saunan värisiä ja ne otetaankin ilolla käyttöön vieraspyyhkeiksi. Ohkaisissa pellavapyyhkeissä parasta on varsinkin näin kesäkuumalla (kyllä! vaikka vasta kesäkuun alussa ollaan) se, että ne eivät ole kuumia ja kuivuvat nopeasti. 

Meidän saunassa ei kovin ole vieraita vielä käynytkään, kohta on tarkoitus alkaa päästää sinne muitakin kuin omaa väkeä. Veljeni perhe on tulossa kylään parin viikon päästä ja tarkoitus on ainakin saunoa! Vieraita odottaa nyt myös mustat Viilu-laudeliinat ja -saunatyyny. Olen itse ihan vasta ottanut sellaisen käyttöön ja miten kivalta se tuntuukaan seinän ja kipeiden hartioiden välissä saunoessa.

Loppuun vielä toinen muistutus, vielä on pari päivää aikaa äänestää meidän nikkaroimaa terassilaatikkoa ja osallistua Byggmaxin lahjakortin arvontaan :)

 

 

Kommentit (2)

tii

Hei, onpas kivan näköiset pyyhkeet. Me tarvittais uudet kylpypyyhkeet, edelliset marimekot alkaa oleen reilussa kymmenessä vuodessa reunoista repsottavat. voisinkin kysyä sulta neuvoa, kun olet hipelöinyt yhden sun toisenkin merkin ihanuuksia, mitkä olis sun himoitukset? vohvelit ja hamamitkin viehättää, mutta froteepyyhkeisiin tottuneena, tykkättäiskö? mille antaisit vahvan suosituksen? viitisen kymppiä malttaisin pyyhkeestä maksaa, ehkä ylikin, jos on oikein vahvat perusteet.

kiitos etukäteen ja kauniita kesäpäiviä,

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Moi! Froteepyyhkeisiin tottuneelle ohuet pyyhkeet voivat olla uusi kokemus, koska niillä on tosiaan ero kuin yöllä ja päivällä. Kannattaa kyllä vaikka Lapuan Kankureita ja Balmuiria kokeilla! Myös kollegani Mairen Kettukarkki SHOPista löytyy niitä hamameja ja kauppa tuntuu käyvän eli ovat pidettyjä :)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat