Blogissa on kiva, silloin kun on aikaa ja mahdollisuus, nostaa esille pienempiä kotimaisia valmistajia. Nyt ajattelin oman mallistoni perään esitellä teille kokkolalaisen Gedigon, onko entuudestaan tuttu?

Viimeinen kuva on Pauliina Salosen kuva sisustamastani Kontion asuntomessukohteesta viime kesältä, jolloin kuva jäi hiukan muiden kuvien jalkoihin. Gedigo toimitti silloin kohteeseen todella kauniin Odda-penkin.

Skandinaavisen designin ja Pohjoisen luonnon inspiroima Gedigo on valloittanut ensin ulkomaita ja nyt vasta kotimaata. He olivat itse asiassa ensimmäistä kertaa kotimaassa messuilla juuri päättyneessä Habitaressa. Kuulin siellä, että tätä samaista Oddaa, jonka valitsin kohteeseeni, olisi tulossa jatkossa myös kokomustana, kunhan tuotekehityksessä päästään hiukan pidemmälle. Kiinnostelee....

Materiaalit ovat aitoja, kuten ronskia paksua nahkaa ja luonnonväristä puuta, konstailematonta, kaunista ja puhuttelevaa.

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat