Mallistomme 1kertaa2 täyttää tänä keväänä 3 vuotta! Halusimme vähän uudistaa kokoelmaa ja sen kunniaksi tuomme mallistoon mukaan keittiötuotteet! Onhan keittiöhommelit meille kahdelle malliston suunnittelijana näin äiti-ihmisinä tuttuja ja minä vieläpä olen keittiötavarahullu, keräilen astioista, leikkuulautoja, puukapustoja, tiskirättejä ja muuta keittiötavaraa aika laillakin, juuri keittiötuotteet tuntuivat omilta.

Tekstiilipuolelle tuomme mustavalkoisen Tikki-keittiöpyyhkeen, joka on puuvilla-pellavaa. Mukavantuntuinen käyttää ja kuivuu nopeasti. Mustavalkoinen väritys on pellavassa pehmeä ja kuosi on muutenkin rauhallinen, lähes yksivärisen oloinen.

Pino-leikkuulauta on vaneria, viimeisin kerros on helposti puhtaana pidettävää melamiinia. Tykkään itse kovastikin tämän tapaisista leikkuulaudoista, ne on nopea huuhtaista puhtaaksi.

Luomusaippuassa on ihoa hoitavaa suomalaista turvetta sekä hienoksi jauhettua hohkakiveä, ja se poistaa hankalat liat helposti: marja-, sieni-, multa-, koneöljytahrat jne. Sillä voi pestä nyt kesällä myös jalkapohjat, hohkakivi kuorii pinttymät hyvin pois. Tuoksuna ihanan raikas sitruunaruoho, joka neutralisoi kalan ja lihan hajua käsistä. Koko perheen saippua! Musta väri ihan itsestäänselvyytenä :)

Kaikki tuotteet on valmistettu kotimaassa tottahan toki! Saippua ehkä jopa ihan omin käsin tehty....

Tuotteet on nyt meidän omassa varastossa, yritämme saada ne nopeimmille jälleenmyyjille ensi viikolla (suoraan varastostakin voimme toimittaa) juuri parahiksi lomakauden alkuun. Ne sopivat hyvin kesäviemisiksi, pikkulahjoiksi ja tietysti ihan omaakin keittiötä kaunistamaan.

 

Kommentit (2)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat