Kirjoitukset avainsanalla marokkolaismatto

 

No nyt on meilläkin ihana marokkolaismatto Beni Ouarain, vain muutaman vuoden kuumimmasta trendin harjasta jäljessä :D Taisi jäädä meidän rakennusprojektin jalkoihin tämä kuume, kun aina oli noin tuhat tärkeämpää rahareikää ennen mattohankintaa. Yhden kerran meillä kävi matto jo kylässä (tsekkaa vanhan blogin puolelta kuvat täältä) ja sitä jäi kyllä kova ikävä. Siihen kaipuuseen hankin sitten Mumsin Koko Iäksi-maton uuden talon olohuoneeseen, kotimaisen version siis finnish design hengessä :) 

Tätä uutta matto sovitin myös olkkariin, mutta ei tuo maton keltaisuus kuitenkaan sopinut olohuoneen värimaailmaan ja oli se liian pienikin sinne. Alunperin sitä makuuhuoneeseen haikailinkin ja sinne se päätyikin. Kellertävää Timberwisen saarnilattiaa vasten matto on ihan sopusointuisen värinen.

Tämä matto löytyi Sisustusterapiaa-fb-ryhmän kautta, jossa molemmat olemme MIA Designin Miian kanssa. Miia luopui omasta kauniista mutta epäkäytännöllisestä matostaan pienen vauvelin vuoksi ja sain sen ihan sopuhintaan todella nopeasti. Alunperin matto on MAdesignista. Hauskaahan tässä on myös se, että MIA Design myy meidän 1kertaa2-mallistoa, joten tämän oli selvästikin tarkoitus mennä näin.

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram