Kun tämä postaus tulee eetteriin, olemme bloggaaja-kollega Jonna Kivilahden kanssa lennolla Tukholman huonekalumessuille. Kierrämme tiistaina messut, keskiviikkona showroomeja ja tapahtumia kaupungilla ja torstaina varmaan ihan shoppaillaan ja illalla kotiin :) 

Messuilla kierrämme kaikki ulkomaiset herkku-valmistajat, kuten Menun, Hayn, Magiksen, &Trationin, näitähän riittää. Ylläoleva kuva on ruotsalaisen kangasvalmistaja Astridin kevätuutuuksista.

Messuilla näkee myös kotimaisten valmistajien uudet tuotteet, jotka tulevat vasta syksyllä kotimaassa esille. Oheiset kuvat ovat Adean uutuuksista.

 

 

Keskiviikon aloitamme ruotsalaisen Duxin pressiaamisella Scenkonstmuseetissa. Sinne on Lotta Agaton suunnitellut DUX SPACES-tilat, jotka on takuulla superhienot! Alla inspiraatiokuvana Lotan stailaama interiööri H&M:lle.

Varmasti kiva matka tulossa ja paljon nähtävää! Varmasti aika paljon myös suomalaisia tuttuja :) 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla