Kun tämä postaus tulee eetteriin, olemme bloggaaja-kollega Jonna Kivilahden kanssa lennolla Tukholman huonekalumessuille. Kierrämme tiistaina messut, keskiviikkona showroomeja ja tapahtumia kaupungilla ja torstaina varmaan ihan shoppaillaan ja illalla kotiin :) 

Messuilla kierrämme kaikki ulkomaiset herkku-valmistajat, kuten Menun, Hayn, Magiksen, &Trationin, näitähän riittää. Ylläoleva kuva on ruotsalaisen kangasvalmistaja Astridin kevätuutuuksista.

Messuilla näkee myös kotimaisten valmistajien uudet tuotteet, jotka tulevat vasta syksyllä kotimaassa esille. Oheiset kuvat ovat Adean uutuuksista.

 

 

Keskiviikon aloitamme ruotsalaisen Duxin pressiaamisella Scenkonstmuseetissa. Sinne on Lotta Agaton suunnitellut DUX SPACES-tilat, jotka on takuulla superhienot! Alla inspiraatiokuvana Lotan stailaama interiööri H&M:lle.

Varmasti kiva matka tulossa ja paljon nähtävää! Varmasti aika paljon myös suomalaisia tuttuja :) 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat