Tämän viikon meillä on ollut ihania joulukukkia kotona, kun kuvauksista jääneet kukat asuvat maljakoissaan nyt meidän olohuoneessa.

Hain kuvauksiin yksittäisiä vihreitä oksia skimmiaa, veronicaa ja eukalyptusta, sekä muutaman varren amaryllistä joukkoon. Harmi kun ei siihen lähtöön osunut tielleni valkoisia amarylliksiä, jotka ovat ehdottomia joulukkukasuosikkejani. Mutta nuo vaaleanpunaisetkin on ihan kivoja.

Sekoittelin oksat rennosti sekaisin maljakoihin ja minusta aika kivat kimput tuli!

Kynttilänjalkoja, joita meillä ei niin kovin paljon vielä ole, tuli pari lisää, kun piipahdin yhtenä päivänä Tammistossa Vantaalla muilla asioilla ja samalla SPR Kontissa ja löysin nuo pitkät messinkiset, 2 kpl 15 e:lla. Siellä on muuten laaja valikoima ja iso osasto kodintavaraa, erityisesti astioita!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat