Tämän viikon meillä on ollut ihania joulukukkia kotona, kun kuvauksista jääneet kukat asuvat maljakoissaan nyt meidän olohuoneessa.

Hain kuvauksiin yksittäisiä vihreitä oksia skimmiaa, veronicaa ja eukalyptusta, sekä muutaman varren amaryllistä joukkoon. Harmi kun ei siihen lähtöön osunut tielleni valkoisia amarylliksiä, jotka ovat ehdottomia joulukkukasuosikkejani. Mutta nuo vaaleanpunaisetkin on ihan kivoja.

Sekoittelin oksat rennosti sekaisin maljakoihin ja minusta aika kivat kimput tuli!

Kynttilänjalkoja, joita meillä ei niin kovin paljon vielä ole, tuli pari lisää, kun piipahdin yhtenä päivänä Tammistossa Vantaalla muilla asioilla ja samalla SPR Kontissa ja löysin nuo pitkät messinkiset, 2 kpl 15 e:lla. Siellä on muuten laaja valikoima ja iso osasto kodintavaraa, erityisesti astioita!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla