Mainos

 

Sillä välin, kun puran juhannuskuvia kännykästä, tuikkaan tänne blogiinkin IG-yhteistyön, jonka teimme Sudion kanssa. Saimme jo kesäkuun alussa mustat Sudion Tolv-kaiuttimet käyttöömme ja samalla alennuskoodin lukijoille ja seuraajille! Alennuskoodi on piiak ja sillä saa -15% tilauksesta Sudion nettikaupassa. Oston yhteydessä saa kätevän Sudion kangaskassin, joten kaikki kesäretket ovat nyt helppoja tehdä näillä varustuksilla!

Kuulokkeet ovat nyt meidän perheessä "kierroksella". Mustassa, pienessä ja tosi tyylikkäässä kumikotelossa olevat langattomat kuulokkeet vaikuttavat oikein käteviltä kuljettaa mukana ja käyttää, kertoo meidän esikoinen, jolla olivat nämä rippileirilläkin mukana. 

 

 

 

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla