Kirjoitukset avainsanalla kattausideat

 

Viime lauantaina olin Topi-Keittiöiden Vantaan myymälässä tapahtumapäivässä tekemässä kattauksia syksyn sävyissä. Mukanani oli satokauteen sopivia juureksia, pellavatekstiilejä, keramiikkaa, koreja ja kauniin värisiä oksia kukkakaupasta. 

Kiitos Anno Collection tuotelainoista! Korit ovat stylistin omia. Isot valkoiset keramiikkalautaset, juomalasit ja mustat aterimet ovat H&M:sta. Jättimäinen leikkuulauta on Muubsin.

Tosi mukava päivä oli taas, kuten nämä Topin tapahtumapäivät aina!

ps. Keittiöremonttia tai uutta keittiötä suunnittelevan kannattaa käydä muuten katsomassa uudistunut Vantaan myymälä, siellä oli tosi kivoja keittiöryhmiä vaikka kuinka paljon! Topiltahan saa sitten myös muut kodin kiintokalusteet! Lähden mielelläni suunnittelijana mukaan käynnille ;)

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

 

En ole koskaan ollut virallisesti kukkaihminen.

Rakkauteni kukkiin on ollut salaista ja yksityistä, olen rakastanut äitini mökkimaan multiin istuttamia perennoja kuten liljoja, pioneja, unikkoja ja ruusuja.

Mutta töissä - kattauskuvissa olen aina välttänyt kukkasia, koska minusta niitä on ollut vaikea käsitellä, ne käyttäytyvät oikukkaan omapäisesti, eivät ole käskettävissä tai ohjailtavissa, suuntautuvat minne sattuvat. 

Minut haastettiin tekemään kukkiva kattaus, olen kai sen verran perfektionisti tai yllytyshullu, että otin haasteen vastaan. Kuvasimme Asun-lehdelle Pauliina Salosen kanssa Bo Helsingin uusissa tilossa kattauksen, jonka kukat Huiskulasta. Kuvausvaiheessa nautinkin yllättäen kukkien kanssa työskentelystä, osasin ottaa rennosti ja mielestäni se näkyy lopputuloksessa. 

 

Kommentit (7)

Riikka
1/7 | 

Todella kivat kuvat! Kukat ovat kyllä sellaisia, että ne kääntyvät eri asentoon juuri, kun ottaa kuvan...
Musta on tullut kukkahullu lähes naapurissa sijaitsevan superihanan kukkakaupan

Sanna / Sisustus COCO
4/7 | 

Kukat ovat ihania. Hyvin olet tullut niiden kanssa toimeen- upea lopputulos ♥

Annni
6/7 | 

Erityisesti tuo vihreä kimppu on todella kaunis :) Odottelen sitä, että saan oman pihan ja sinne lumipalloheisin niin ei tarvitse ostaa enää niitä kukkakaupasta :)

Tässäpä kuvia viime viikonlopulta Tampereelta Mansen Blogikirppis-tapahtumasta. Lauantaina kokoonnuimme ihan blogimuijien kesken laittamaan ruokaa ja seurustelemaan Arto Ratsaan ohjauksessa. Niin ihania reseptejä, joita aioin jatkossa kokeilla kotonakin.

Kaikki kuvat on hurmaavan Visuaalisesti vaativa-bloggaajan ottamia. Kiitos Aino näistä!

Valitsin blogiini Ainon kattauskuvat, koska tämä kuvasarja kertoo minusta hyvin myös meidän porukasta, se on aika lailla mix and match-tyyliä. Hersyvän erilaista, kukkivaa, runsasta ja iloista. 

Kommentit (6)

Vierailija
3/6 | 

Kivan näköistä! :) oletko joakus julkaissut teidän pohjapiirrustusta? Kiinnostais kovasti oh-rkt-kt akseli kun meillä on juuri pohdinnassa pohjapiirros :)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram