Välillä blogiin vähän kotiasiaakin. Köpiksen kuvia on vielä vaikka kuinka paljon, joten niitä saatte jatkossakin vielä katsottavaksi!

Ihanaa olla kotona! Pari viikkoa olen tosiaan ollut Topi-keittiöiden ja kumppaneiden kanssa Kotimaisuus-kiertueella iltaisin tekemässä kattauksia ja kertomassa kattaustrendeistä. Päivisin olen suunnitellut ja tehnyt mm. uutta kuvamateriaalia parillekin kotimaiselle valmistajalle. Kaikista näistä laitan toki kuvia blogiin aikanaan.

Tämä viikonloppu ollaan ihana kotona ilman sen kummempia suunnitelmia, pestään pyykkiä, siivoillaan ja järjestellään paikkoja.

Kirjoittelin tässä joku aika sitten meidän kodin viherkasveista ja ajatuksesta alkaa hankkia niille uusia paremman näköisiä ruukkuja. Silloin vielä ei ollut sattunut silmiini By Lassenin Rimm-ruukut *. Nyt kun tarjoutui mahdollisuus koekäyttää niitä, toki tartuin tilaisuuteen.

Tässäpä minusta todella kauniit ruukut, jotka toimivat nimenomaan ryhmässä. Ne on suunniteltu soluttautumaan toistensa vieriin ja erilaiset muodot näyttävät kevyemmiltä kuin monta samanlaista ruukkua vierekkäin. Valkoinen nostaa kasvin paremmin esille kuin musta tai terrakottainen ruukku.

Kuvasimme ruukut tietysti meiltä löytyvien By Lassen tuotteiden kanssa, niitähän ei nyt ei kovin montaa ole, eli messinkisen kynttilänjalan ja mustan pienen tulitikkurasian kanssa.

Näitä ruukkuja ja muutamaa väritystä tuosta kynttilänjalasta saa Stockmannilta. Meinaan itse hakea ainakin pienen valkoisen Rimm-ruukun meille vielä.

* Ruukut saatu blogin kautta.

 

 

Kommentit (8)

Lennu

Kauniita! Onko nuo kaikki ruukkuja vai onko joku maljakko? Olen miettinyt toimisiko maljakon nimellä kulkeva myös viherkasville.

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Moi,

kiitos :) Kyllä osa noista on nimetty maljakoiksi, mutta en huomannut tuotteissa (esim. lasituksessa) mitään eroja, joten otin omalla vastuulla kaikki ruukkukäyttöön. Katsotaan, tuleeko vedet lipaston päälle...

Mirella - Savo Living
Liittynyt5.3.2016

Todellakin Rimm-lovee. <3
Onko tuolla sun kumiviikunalla niistä ruukuista mikä koko?
Suunnittelen täällä muutamalle kukalle näitä kyseisiä ruukkuja.
Mietin vaan ruukkujen kokoja ja että mitkä kukat saa nämä kaunistukset juurillensa. =)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat