Kirjoitukset avainsanalla #mujipopupshop

 

Jokos olette kuulleet, että Muji tulee taas Suomeen? Olin mukana Habitaressa lanseeraamassa Mujia Suomeen ja jo silloin he julkistivat, että etsivät vakituista liikepaikkaa Suomesta. Ilmeisesti mieluista vakituista paikkaa ei ole vielä löytynyt, mutta pop up kaupalle he valitsivat taas sitäkin komeammat puitteet, Sofiankatu 4:n. Lue Torikortteleiden tiedote täältä. Eli Muji pop up shop rakentuu taaskin, aloitamme ensi viikolla ja olen tiimissä mukana, myös myymässä tuotteita lähes päivittäin 4.12. alkaen 10.1. saakka, heti kun omista 1x2-myyjäisistäni Ornamossa selvinnyt! Jouluviikon pidämme lasten kanssa vapaata kuitenkin.

Tällä kertaa Muji tuo valikoimaan uusiakin tuotteita, joiden joukossa on vaikka mitä ihanaa: 30 kpleen erä Artekin ja Mujin yhteistä Artek-jakkaraa, jota ei ole ennen ollut täällä Suomessa myynnissä, tuoksukynttilöitä metallipurkeissa (näitä tulee takuulla meille kotiin), pienkalusteita kuten naulakko, kylpyhuonetuotteita, matkustamiseen liittyviä tuotteita enemmän kuin Habitaressa sekä laajempi valikoima asusteita kuten villasukkia, pipoja, toppeja, tohveleita, pyjamia sekä musta sadetakki, jonka voi itse leikata sopivan mittaiseksi!

Viimeksi meille kotiin päätyi valkoisia astioita, aromatic diffuser, jokunen säilytyslaatikko, vihkoja ja kyniä ja myös mielenkiintoisia ja kauniita Mujin kirjoja, joita on postauksen kuvissa.

Meillä kävi myös ihania Ranskan Mujilaisia kylässä kolme viikkoa sitten. Tulivat viikonlopuksi Helsinkiin ja halusivat nähdä suomalaisia koteja. Järjestimme Suomi-tiimin kesken lauantaille heille viisi kotikäyntiä ja seurue tuli meille viimeisenä. Viihtyivät hyvin ja pääsivät lopulta illan päätteeksi myös saunomaan meidän saunaan Lapuan Kankureiden pellavien siivittäminä! Tarjosimme pientä kotimaisista aineksista koottua syötävää - ja tietysti saunajuomaakin!

Saimme heiltä tuliaisiksi viinipullon kera tuon pienen salaperäisen kauniin vihreän paketin, jota en ole raaskinut vielä avata...

 

Kommentit (2)

Jekku
1/2 | 

Täydellinen tila olisi pääesikunnan takana oleva vanha ja kaunis, punatiilinen hevostalli. Iso ja vanha tila joka olisi täynnä minimalismia, ihana yhdistelmä. Samaan tilaan mahtuisi varmaan kahvila ja/tai ravintolakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram