Sain haettuna viikonloppuna muutossa ylös vintille menneet lyhdyt alas ja vietyä ne terassille. Niiden paikka on tarkkaan harkittu, nyt ne näkyvät sekä pihalle että sisälle useammastakin ikkunasta. Illalla on ihana katsella niitä, kun ulkona on pilkkopimeää. Aamuisin sen sijaan on usein jo ihan jäätävän kylmää, talon seinätkin on olleet laikukkaat huurteesta.

Oma suosikki on tuo ulkona ruostunut vanha lyhty. Se oli vahinko, että sen lasit menivät muutossa rikki. Sellaista se elämä on... Kokoelmaa täydennän ehkä parilla lyhdyllä tänäkin talvena, jos löytyy sopivia isoja ja yksinkertaisia.

 

Follow my blog with Bloglovin

Kommentit (5)

Frank Robinson
7/5 | 

Ehdotettu tarjouksemme asiakkaille uudeksi vuodeksi on positiivinen ja sitoutunut kokonaisuudessaan, joten yhteistyö kanssamme antaa sinulle maksimaalisen varmuuden rahoituksen saamisesta, koska meillä on A + -luokitus rahoituksessa. Frank Loan Services (FLS) on vuosien varrella arvostettu yhdeksi parhaista online-yrityksistä halvemmalla korolla. Jos tarvitset rahoitusta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin puhelimitse (+1-713-389-6778) tai sähköpostilla: k.frankloans@gmail.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla