Tässä taloudessa tehdään hankintoja sekä hyvin harkiten mutta myös todella yllättäen ex-tempore. Koko Ikean Sinnerlig-sarja kuuluu osastoon ex-tempore, sarjaa on tullut meille aika montakin osaa jo ihan pikkuhiljaa ja yllättäen...

Tässä yhtenä päivänä satuin saamaan autokyydin Ikeaan (mehän olemme siis harvinainen autoton perhe)  ja heti muistin tarkistaa, onko ihanaa Sinnerlig-penkkiä (eli sohvapöytää) vielä myynnissä. Sitähän oli ja eikun yksi kappale auton kyydillä kotiin.

Penkkiä olen halunnut meille alunperinkin enemmän kuin ruokapöytää, koska se on monikäyttöinen niin kotona kuin tapahtumissa töissä. Katsokaapa täältä kollegan blogista, miten ihanalta meidän 1kertaa2-tuotteet näyttää tuon penkin päällä <3. 

Penkin paikka saattaa meillä vielä vaihtua, mutta aluksi laitoin sen ikkunan eteen kukkapöydäksi. 

Tuon ihanan mustan puulinnun ostin Kölnistä, valmistajatiedot heitin vahingossa menemään.

Ja kyllä, tiedän, että kuvissa näkyy erittäin pahasti se, että alakerrassa ei ole vielä listoja ikkunoiden ympärillä. Yläkerrassa listoittaminen sen sijaan on jo alkanut, jee! Kohta vuosi ollaan tässä talossa asuttukin.

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat