Tässä taloudessa tehdään hankintoja sekä hyvin harkiten mutta myös todella yllättäen ex-tempore. Koko Ikean Sinnerlig-sarja kuuluu osastoon ex-tempore, sarjaa on tullut meille aika montakin osaa jo ihan pikkuhiljaa ja yllättäen...

Tässä yhtenä päivänä satuin saamaan autokyydin Ikeaan (mehän olemme siis harvinainen autoton perhe)  ja heti muistin tarkistaa, onko ihanaa Sinnerlig-penkkiä (eli sohvapöytää) vielä myynnissä. Sitähän oli ja eikun yksi kappale auton kyydillä kotiin.

Penkkiä olen halunnut meille alunperinkin enemmän kuin ruokapöytää, koska se on monikäyttöinen niin kotona kuin tapahtumissa töissä. Katsokaapa täältä kollegan blogista, miten ihanalta meidän 1kertaa2-tuotteet näyttää tuon penkin päällä <3. 

Penkin paikka saattaa meillä vielä vaihtua, mutta aluksi laitoin sen ikkunan eteen kukkapöydäksi. 

Tuon ihanan mustan puulinnun ostin Kölnistä, valmistajatiedot heitin vahingossa menemään.

Ja kyllä, tiedän, että kuvissa näkyy erittäin pahasti se, että alakerrassa ei ole vielä listoja ikkunoiden ympärillä. Yläkerrassa listoittaminen sen sijaan on jo alkanut, jee! Kohta vuosi ollaan tässä talossa asuttukin.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla