En ole koskaan ollut virallisesti kukkaihminen.

Rakkauteni kukkiin on ollut salaista ja yksityistä, olen rakastanut äitini mökkimaan multiin istuttamia perennoja kuten liljoja, pioneja, unikkoja ja ruusuja.

Mutta töissä - kattauskuvissa olen aina välttänyt kukkasia, koska minusta niitä on ollut vaikea käsitellä, ne käyttäytyvät oikukkaan omapäisesti, eivät ole käskettävissä tai ohjailtavissa, suuntautuvat minne sattuvat. 

Minut haastettiin tekemään kukkiva kattaus, olen kai sen verran perfektionisti tai yllytyshullu, että otin haasteen vastaan. Kuvasimme Asun-lehdelle Pauliina Salosen kanssa Bo Helsingin uusissa tilossa kattauksen, jonka kukat Huiskulasta. Kuvausvaiheessa nautinkin yllättäen kukkien kanssa työskentelystä, osasin ottaa rennosti ja mielestäni se näkyy lopputuloksessa. 

 

Kommentit (7)

Riikka

Todella kivat kuvat! Kukat ovat kyllä sellaisia, että ne kääntyvät eri asentoon juuri, kun ottaa kuvan...
Musta on tullut kukkahullu lähes naapurissa sijaitsevan superihanan kukkakaupan

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Naapurikukkakauppa kyllä varmasti auttaa asiaa! Meidän lähiössä ei oikein ole kauniita kukkia, vain niitä markettikimppuja, jotka ei oikein innosta...

Sanna / Sisustus COCO

Kukat ovat ihania. Hyvin olet tullut niiden kanssa toimeen- upea lopputulos ♥

Annni

Erityisesti tuo vihreä kimppu on todella kaunis :) Odottelen sitä, että saan oman pihan ja sinne lumipalloheisin niin ei tarvitse ostaa enää niitä kukkakaupasta :)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat