En ole koskaan ollut virallisesti kukkaihminen.

Rakkauteni kukkiin on ollut salaista ja yksityistä, olen rakastanut äitini mökkimaan multiin istuttamia perennoja kuten liljoja, pioneja, unikkoja ja ruusuja.

Mutta töissä - kattauskuvissa olen aina välttänyt kukkasia, koska minusta niitä on ollut vaikea käsitellä, ne käyttäytyvät oikukkaan omapäisesti, eivät ole käskettävissä tai ohjailtavissa, suuntautuvat minne sattuvat. 

Minut haastettiin tekemään kukkiva kattaus, olen kai sen verran perfektionisti tai yllytyshullu, että otin haasteen vastaan. Kuvasimme Asun-lehdelle Pauliina Salosen kanssa Bo Helsingin uusissa tilossa kattauksen, jonka kukat Huiskulasta. Kuvausvaiheessa nautinkin yllättäen kukkien kanssa työskentelystä, osasin ottaa rennosti ja mielestäni se näkyy lopputuloksessa. 

 

Kommentit (7)

Riikka
8/7 | 

Todella kivat kuvat! Kukat ovat kyllä sellaisia, että ne kääntyvät eri asentoon juuri, kun ottaa kuvan...
Musta on tullut kukkahullu lähes naapurissa sijaitsevan superihanan kukkakaupan

Sanna / Sisustus COCO
11/7 | 

Kukat ovat ihania. Hyvin olet tullut niiden kanssa toimeen- upea lopputulos ♥

Annni
13/7 | 

Erityisesti tuo vihreä kimppu on todella kaunis :) Odottelen sitä, että saan oman pihan ja sinne lumipalloheisin niin ei tarvitse ostaa enää niitä kukkakaupasta :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla