Terveisiä Saksasta, Kölnin huonekalumessuilta. Olimme siellä Sisustustoimittajien yhdistyksen porukalla Kölnin messujen vieraana. Tosi kiva kolmen päivän matka oli. Siinä ajassa ehtii katsoa messut, käydä kaupungilla, museossa, vanhassa kaupungissa ja muutaman kerran ihan uskomattoman edullisilla kakkukahveilla.

Tässä ensimmäisenä värikkäät terveiset messuilta. Ihan ehdoton metallisävy on nyt messinki, varsinkin johonkin tummaan väriin yhdistettynä. Tuolla ei muutenkaan näe ollenkaan skandinaavista valkoinen - vaalea puu - harmaa- osastoa ollenkaan, kaikki osastot olivat aika tummia, kuten keskieurooppalainen sisustustyyli muutenkin.

Väreistä jäi parhaiten tummien lisäksi mieleen "maksamakkara- ja homesävyt" eli tummennettu koralli, persikka ja terra ja samaa tummuusastetta olevat vihreät kuten petrooli, tumma minttu. Myös viininpunaista ja tummaa violettia näkyi. Ensimmäisessä kuvassa Menun osastolta näitä värejä on yhdistetty beigeen ja nutriaan, sillä tavoin ne toimivat minusta loistavasti yhteen.

Samettia näkyi paljon, sekä kiiltävää että mattaa.

Seuraavaksi teen vielä toisen postauksen omasta värimaailmastani eli harmaan, mustan ja puun sävyistä :)

Our society, Sisustustoimittajat ry, visited IMM Cologne, the internatioinal interios show. It was very nice visit indeed!

Kommentit (2)

Karin // Tunne tilat
3/2 | 

Tuolla olis kyllä mahtava käydä joskus! Kaiken kaikkiaan trendit ovat menossa sikäly hyvään suuntaan, että nyt on ihan kaikkea! Tykkäätpä sitten tummista murretuista sävyistä taikka herkistä pastelleista, kaikki on jees. 

Mua on kyllä varmaan lapsena lyöty koivuklapilla pääähän, kun se on mielestäni aina se kaunein puumateriaali :)

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015
4/2 | 

Minäkin olin ensimmäistä kertaa Kölnissä. Todellakin, minäkin rakastan vaaleaa puuta, sitä jäi tuolla kyllä kaipaamaan. Tosi tummaa oli kaikki materiaalista riippumatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla