Kirjoitukset avainsanalla sisustustoimittajat

 

Olimme Sisustustoimittajien kanssa 4 päivää Milanon Design-viikolla katsomassa ja kokemassa monenmoista alan tapahtumaa. 35 käveltyä kilometriä, muutamaa skumppaa, kaksipäiväistä vesisadetta, maksimaalista väsymystä, mutta myös hurjan inspiroivia tapahtumia myöhemmin täytyy koettaa kiteyttää tunnelmia tänne blogiinkin.

Kuinka esitellä uusi ja tylsähkö tuote ammattilaisyleisölle? Tarkett lanseerasi uuden muovimattonsa iQ Surfacen vanhassa koulussa Milanossa yhteistyössä desigstudio Noten kanssa niin, ettei jättänyt ketään kylmäksi! 

#sisustustoimittajatxmilano #sisustustoimittajat #milandesignweek2019

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Muutama kuvaterveinen tämän aamuisesta pressitilaisuudesta, kun pääsimme ennakkoon kurkistamaan uuden Hotel Laplandin huoneisiin ja maistamaan ravintolaan lappilaista aamupalaa. 

Lapland Hotel Bulevardi tuo Lapin modernilla, hienostuneella, rauhallisella ja tunnelmallisella tavalla pääkaupunkiseutulaisten ja ulkomailta matkaavien koettavaksi keskelle Helsinkiä. Himmeä valaistus, intensiivinen shamaanimusiikki ja männyn tuoksu siivittivät vierailua. Keramiikkataiteilija Anu Pentik on tehnyt omin käsin ateljeessaan Posiolla yli 200 uniikkia keramiikkatyötä juuri tähän hotelliin! Huoneet varattavissa 16.1. alkaen täältä.

 

 

Kommentit (0)

 

Muutama kuva hollantilaissyntyisen arkkitehdin Willem van Bolderenin kotoa. Willemin koti on mukana uudessa Avotakassa, juttu kuvattiin Pauliina Salosen kanssa kevättalvella. Lue siis juttu lehdestä!

 

 

Kommentit (1)

 

Kerroin jokin aika sitten blogissa monessakin postauksessa meidän Sisustustoimittajien ihanasta matkasta Rovaniemelle ja Posiolle. Pääsimme Posiolla Pentikin keramiikkatehtaalle maalaamaan omat vadit Anu Pentikin opastamina. Tässä se nyt on, mun omin käsin maalaama vati!

Vaaleat kuvat ovat tehtaan tiloissa kuvattuja. Halusin jostain syystä tehdä mustan ja eläväpintaisen vadin, ei selkeitä kuvioita. Vaaleakin olisi ollut varmasti ihana tehdä. Maalatessa oli todella vaikea hahmottaa, miten monta kerrosta maalia tarvitaan ja montaako erilaista harmaan sävyä kannattaa laittaa mustan kanssa. Mutta tämmöinen tuli ja olen ihan supertyytyväinen tähän <3 ! Kiitos Pentik tästä ihanasta mahdollisuudesta! 

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram