Jos ei suuremmin laitettu joulua, ei niin hössötetä uutta vuottakaan. Kokattiin sentään vähän mukavamman makuista ruokaa, sitä meidän suosikkirisottoa. Kokeiltiin sitruuna-oliiviöljyä ja limeä häivyttämään risoton vähän raskasta olemusta. Kirpeyttä voi lisätä myös laittamalla balsamicoa annoksen päälle. Lisukkeina oli tällä kertaa paistettua parmankinkkua ja choritsoa.

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat