Täällä tosiaan mökkeillään Kainuun mökillä poikien kanssa. Meidän talon saunaa rakentaa mies tai siis on rakennettu miehen kanssa yhdessä teksti- ja kuvaviestein, että olen minäkin päässyt sanomaan mielipiteeni.
Tänään ilahdutti suuresti kuvaviesti kotoa: meillä on lopultakin puutarhaletku! Puutarhaa ei tietenkään vielä ole...
Sanoin jo heti alkuunsa, että olispa kiva saada musta letku, kun talokin on musta, ei niin letku paistaisi julkisivusta pihan puolelle. Kaikki kanssarakentajat tietävät, miten nämä sadat pikkuasiat jäävät tärkeimpien jalkoihin, niin jäi meilläkin. Mutta nyt sen sai mies napattua mukaansa Bauhausista, kun haki jotain tarviketta saunaan.
Tuli niin hyvä mieli! Nämä pienet esteettiset arkiset asiat ovat niin parasta ja saattavat joskus ilahduttaa enemmän kuin joku iso ja vaativampi juttu :)

Kommentit (12)

15/12 | 

Vau, kiitos vinkistä?. Onko myös sitä "parempaa", ei halkeilevaa muovia?
Ja sama täällä, yksityiskohdat ovat tärkeitä, mutta raksaprojektissa niitä on vain yksinkertaisesti liikaa.

16/12 | 

Mä en nyt ole niin kauheasti ehtinyt edes katsella letkujen laatua, että olisin huomannut jonkun olevan parempaa tai huonompaa, mutta tuo on sellaista paksua jämäkkää muovia, toivottavasti ei siis ala halkeilla :) Jos vaan mahdollista, käy katsomassa paikan päällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla