Vaatekaappeja ei sitten vieläkään ole tullut meille. Tämän meidän toimituksen valmistaja onnistui sössimään ihan kunnolla. Siitä olisi nyt monta rumaa sanaa sanottavana....

Koska haluan kuitenkin postata mukavassa hengessä ja positiivisia asioita, otamme hyödyn tästä tilanteesta irti. Koska kaikki muuttolaatikot on kannettu makkarista yläaulaan odottamaan kaappien asennusta, niin nyt oli mahdollista mahtua kuvaamaan vähän makkarissa.

Huone on aika pieni, sinne mahtuu parisänky, vaatekaapisto ja yksi meidän vanha puinen lipasto, joka on Jarin lapsuudenkotoa.

Petasin sänkyyn uudet pellavalakanat. Olin ennen tarkka siitä, että koko setin pitää olla samaa sarjaa, mutta nythän on trendikästä yhdistellä asioita, myös vuodevaatteissa. Olen suosinut tähän saakka Balmuiria, josta nytkin on käytössä isot tummanharmaat tyynyliinat ja tuplakokoinen aluslakana. Annon pellavathan ovat nykyään koko ajan tarjouksessa, joten nappasin mustavalkoiset pilkulliset tyynyliinat ja helmenharmaan tuplapussilakanan sieltä mukaani. Eron Balmuiriin huomaa hyppysissä, pellava on noin puolet ohkaisempaa, mutta niinhän on hintakin :)

Vaikka tänään ainakin Helsingissä sataa, muutama vuosi sitten Nougatista ostettu Tine K Homen kesäkassi odottelee jo kesäisiä retkiä.

 

Kommentit (2)

Laura / Kodin Ykkönen
3/2 | 

Hei ja terveisiä Kodin Ykkösen markkinoinnista! Kiitos inspiroivasta postauksesta ja ihana, että Anno-pellavalakanat ovat päässeet kauniiseen kesäpetaukseen. Lakanoiden tuntuun liittyen, Anno-pellavalakanoiden laatu on valittu juuri sen keveyden ja pehmeyden tähden, minkä tiheään kudotut ohuet pellavalangat mahdollistavat. Ohut, hienoista pellavalangoista valmistettu laatu on hyvin vaativa kutoa ja vasten yleistä käsitystä ohut laatu usein jopa arvokkaampaa kun painavammista ja paksummista langoista valmistettu kangas. Muuten on tietysti makuasia, millainen pellava itsestä tuntuu parhaalta. :) Anno-pellavamallistokin saattaa kasvaa erilaisilla pellavalaaduilla, jotta jokainen sisustaja löytää joukosta mieleisensä materiaalin tunnun. Ystävällisin terveisin Anno-tiimin puolesta, Laura Kodin Ykkösen markkinoinnista

4/2 | 

Hei Laura ja onpa kiva, että olet löytänyt tiesi meidän blogiin! Kiitos kommentista :) Olen tosiaan vasta hankkinut ensimmäiset Anno-vuodevaatteeni, harmikseni en löytänyt valikoimista tuplakokoista aluslakanaa ja tuossa keskellä tuplapussilakanaakin on häiritsevä sauma, mutta pystyn kyllä sen asian kanssa elämään. Ohkainen laatu tuntuu tosiaan ihanalle nukkuessa, mutta miten kestää ajan kanssa pesua, oheneeko entisestään? Nähtäväksi jää. Rakentajan budjetti on kuitenkin sen verran tiukka, että shoppailen varmaan jatkossa enemmänkin Kodin Ykkösessä, pellavavuodevaatteiden värivalikoima on teillä todella hyvä! Hyvää kesää teille päin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla