Kirjoitukset avainsanalla DIY

No niin, jouluvalmistelut etenevät pikkuhiljaa. Sain haettua joulukoristeet vintiltä. Hain myös lähimetsästä muutaman puusta myrskyn pudottaman oksan ja laitoin ne pulloon lattialle. On se niin kätevää asua Helsingissä metsän keskellä ;)

Olen monta vuotta kerännyt erilaisia tähtiä ja nyt muutamat tähdet pääsivät näille oksille. Aika karua on, mutta niinhän minimalistin joulut ovat. 

Täällä Helsingissä on ihana joulukauppa, Xmas Garage (fb-sivut täällä). Nappasin avajaisista kotiin muutaman trendikoristeen eli kultaiset ja kupariset timantit. 

Nuo valkoiset paperitähdet sain kirjanjulkkareissa Circus-blogin Joannalta, kiitos! Nyt onkin Joannan blogissa diy-ohjeet näiden samaisten tähtien tekemiseen, käyppä kurkistamassa!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram