Toukokuun ensimmäinen päivä. Tänään sentään on paistanut aurinkokin välillä ja ollut satamatta - muutoin kyllä lämpö antaa Suomessa odottaa itseään. 

Pariisin matkalla innostuin kuvaamaan vihreää. Siellä oli ollut jo lämpimiä päiviä ja kukkivat puut olivat käyneet jo kukassa, lehtipuissa oli jo isot lehdet. Jotenkin iski ihan jumalaton vihreän kaipuu. Täytyy alitajuntaisesti johtua siitä, että kotona silmien alla on jo kolmatta kevättä harmaan-ruskean-musta pihamaa. Sen tuijottelu ikkunasta on täytynyt aiheuttaa minulle vajausta, vihreän nälkää ja janoa.

Omaa pihaa en blogissa pääse näyttämään ennenkuin viime syksynä kylvetty nurmikko alkaa itämään. Monena päivänä olen ollut nenä kiinni mullassa tiiraamassa kasvua ja kyllä se nurmikko tuolta näyttäisi lähtevän pikkuhiljaa nousemaan. Kuka tietää, pitäisikö näin nuorta nurmikkoa kalkita tänä keväänä?

Pariisin reissun jälkeen alkoi ruukkupuutarhakin kiinnostamaan. Haluan muutaman ison ruukun ja niihin lehtipuut terassille, täytyy vain löytää sellaiset talven yli ulkona säilyvät lajikkeet. 

Voi kunpa kevät tulisi jo meillekin :) 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla