Toukokuun ensimmäinen päivä. Tänään sentään on paistanut aurinkokin välillä ja ollut satamatta - muutoin kyllä lämpö antaa Suomessa odottaa itseään. 

Pariisin matkalla innostuin kuvaamaan vihreää. Siellä oli ollut jo lämpimiä päiviä ja kukkivat puut olivat käyneet jo kukassa, lehtipuissa oli jo isot lehdet. Jotenkin iski ihan jumalaton vihreän kaipuu. Täytyy alitajuntaisesti johtua siitä, että kotona silmien alla on jo kolmatta kevättä harmaan-ruskean-musta pihamaa. Sen tuijottelu ikkunasta on täytynyt aiheuttaa minulle vajausta, vihreän nälkää ja janoa.

Omaa pihaa en blogissa pääse näyttämään ennenkuin viime syksynä kylvetty nurmikko alkaa itämään. Monena päivänä olen ollut nenä kiinni mullassa tiiraamassa kasvua ja kyllä se nurmikko tuolta näyttäisi lähtevän pikkuhiljaa nousemaan. Kuka tietää, pitäisikö näin nuorta nurmikkoa kalkita tänä keväänä?

Pariisin reissun jälkeen alkoi ruukkupuutarhakin kiinnostamaan. Haluan muutaman ison ruukun ja niihin lehtipuut terassille, täytyy vain löytää sellaiset talven yli ulkona säilyvät lajikkeet. 

Voi kunpa kevät tulisi jo meillekin :) 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat