Olen periaatteessa positiivisen elämänasenteen omaava henkilö, mutta aina ei jaksa! Nyt pännii oikeasti nämä Helsingin vaihtelevat säät, jotka seilaavat pakkasesta lumikaaokseen ja mustanpuhuvasta synkkyydestä harmaaseen vesisateeseen! Tänäänkin on todella harmaa päivä ja aamusta oli ulkona todella liukas kävellä, olisko ollut sitä mustaa jäätä sitten.

Olen pohjoisen tyttöjä ja nautin eniten lumesta ja pienellä pakkasella varustetusta talvesta, niinkuin varmaan suurin osa suomalaisista. Meillä vielä kun ikkunoista paistaa pihatöiden jäljiltä musta multa, en tykkää yhtään. Onneksi tuli kuvattua ulkona omaa taloa, pihaa, lumessa leikkiviä lapsia ja yksi kuva muuten vain läheisen mäen päältä, näitä päiviä nyt sitten muistellessa :)

 

Kommentit (3)

Lyde

Ihanat kuvat! Minäkin kaipaan lunta, onneksi sitä ehti tosiaan olla edes hetken. Kamala ajatus jos talven ainoat lumet olikin siinä, onhan sitä pakko tulla vielä uudestaan..! Pitäisikin tulla tosiaan käväisemään siellä huudeilla, seurasin suurella mielenkiinnolla siellä asuessa tuon ekan kuvan talon valmistumista. Olisi kiva nähdä se valmiina, niinkuin toki muukin alue :-)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat