Kirjoitukset avainsanalla Gran Design

Mainos

 

Olen hissukseen sisustanut pihaa ja terassia. Ei mitään isoa, ettei tule stressiä :) 

Meillä on pääoven luona palkissa koukku, jossa on ollut talvella jouluvaloja. Sain ajatuksen, että siihen sopisi kauniisti jokin kasvi esim. amppelissa. Niitä valkoisissa muoviruukuissa roikkuvia amppeleita en tietenkään voinut edes ajatella! Mieleeni juolahti kotimainen Gran Design ja kaunis musta Kerä-amppeli. Kerän on suunnitellut nuori muotoilija Hanna Särökaari. Siinäpä kaunis ja moderni amppeli juuri meille. Jatkan talon mustaa ilmettä harkituilla mustilla sisustustuotteilla. 

Gran Design on Meiju Granholmin yritys.  "Ei riitä että tuote on elegantti ja kaunis, vaan sen pitää olla funktionaalinen ja ajaton. Brändin kantavia arvoja ovat suomalaisuus, selkeälinjaisuus ja materiaalien arvostus." Kaikki tuotteet, myös tukevan ja laadukkaan oloinen Kerä suunnitellaan ja valmistetaan kotimaassa, arvostan!

 

 

Kerään istutin erilaisia vihreitä kasveja, jotka saavat rönsytä vapaasti laidan yli. Vihreä näyttää niin ihanalle mustaa vasten.

 

 

Tykkään edelleen hulluna myös toisista kotimaisista tuotteista meillä, Leino Designin lyhdyistä. Ne tulivat meille jouluna 2017. Tästä sen taas näkee, kannattaa kerralla hankkia kunnollista, ilmeeltään aikaa kestävää ja myös fyysisesti kestävää. Nämä molempien valmistajien tuotteet tuntuvat rautakauppa-ja marketti-tuotteiden rinnalla tukevilta, laadukkailta, hyvn tehdyiltä. Kestävät tuulet, tuiskeet, pakkaset ja helleaallot tuotteen pinnan muuttumatta miksikään. Kevyet rimpulat olisivat lentäneet nurmikolle jo aikaa sitten.

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram