Kävin tänään päivystämässä meidän oman malliston pop up-kesäkaupassa, joka on vielä huomenna auki. Kaikkea sitä keksiikin järjestää tässä muiden töiden ohessa, pieni loppukiri käynnissä kesälomaa kohti ;)

Pidetään kesäkauppaa yhdessä Madebymemmin kanssa, meidän tuotteet täydentävät kuvioiltaan kuin käyttötarkoituksiltaan niin hyvin toisiaan.

Nappasin yön yli sovitukseen heiltä Kippari-maton, joka on kuulemma värikokeilu, hieno harmaa-valkoinen-keltainen, joka passaisi väreiltään just hyvin meidän esikoisen huoneeseen. Saas nähdä, näinkö puulattia sittenkin peitetään kesäksi kivalla matolla...
 

Kommentit (4)

7/4 | 

Heiii, mitä kummaa?! Minulta on mennyt tämä blogi ihan sivu suun. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei silloinkaan! Onnittelen vielä uudesta upeasta kodista, ja jatkan blogin lukemista taaksepäin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla