Kävin tänään päivystämässä meidän oman malliston pop up-kesäkaupassa, joka on vielä huomenna auki. Kaikkea sitä keksiikin järjestää tässä muiden töiden ohessa, pieni loppukiri käynnissä kesälomaa kohti ;)

Pidetään kesäkauppaa yhdessä Madebymemmin kanssa, meidän tuotteet täydentävät kuvioiltaan kuin käyttötarkoituksiltaan niin hyvin toisiaan.

Nappasin yön yli sovitukseen heiltä Kippari-maton, joka on kuulemma värikokeilu, hieno harmaa-valkoinen-keltainen, joka passaisi väreiltään just hyvin meidän esikoisen huoneeseen. Saas nähdä, näinkö puulattia sittenkin peitetään kesäksi kivalla matolla...
 

Kommentit (4)

Heiii, mitä kummaa?! Minulta on mennyt tämä blogi ihan sivu suun. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei silloinkaan! Onnittelen vielä uudesta upeasta kodista, ja jatkan blogin lukemista taaksepäin :)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat