Lupailin jo aikaa sitten kuvia meidän olohuoneen "kalustevalssista", huonekalut kun alkoivat pyöriä jo keväällä ympäriinsä. Muutos sai alkunsa, kun sohvaa piti siirtää pois ikkunoiden edestä ikkunoidenpesua varten ja siitäpä se ajatus sitten lähti: sohva pyöräytettiin ikkunoiden vastakkaiselle seinälle, naama ikkunoita vasten.

Ollaan oltu kyllä tyytyväisiä muutokseen, vaikka kulmasohva poikittain keskellä asuntoa onkin periaatteessa suunnitteluvirhe ;) Näinhän se blokkaa avaruuden ja ilmavuuden tunteen yhtenäisestä alakerrasta. Tilalle tuli kaikille sohvalla istujille näkymät ulos uudelle vihreälle pihalle, ei sekään ole huono.

Kalusteita meillä alkaa nyt olla alakerrassa riittävästi, yhdellekään valaisimelle, tuolille tai muulle ei ole enää paikkaa. Joten tämä projekti alkaa olla nyt mattoa vailla valmis. Koska alakerran värimaailma on yllätyksen musta-harmaa, iso matto (tai parikin mattoa, toinen pienempi) tulee olemaan myös harmaa, täytyy sitten koristetyynyillä tuoda hienostuneita sävyjä tässä syksyn mittaan. Trendikkäitä samettityynyjä vaikka :)

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat