Lupailin jo aikaa sitten kuvia meidän olohuoneen "kalustevalssista", huonekalut kun alkoivat pyöriä jo keväällä ympäriinsä. Muutos sai alkunsa, kun sohvaa piti siirtää pois ikkunoiden edestä ikkunoidenpesua varten ja siitäpä se ajatus sitten lähti: sohva pyöräytettiin ikkunoiden vastakkaiselle seinälle, naama ikkunoita vasten.

Ollaan oltu kyllä tyytyväisiä muutokseen, vaikka kulmasohva poikittain keskellä asuntoa onkin periaatteessa suunnitteluvirhe ;) Näinhän se blokkaa avaruuden ja ilmavuuden tunteen yhtenäisestä alakerrasta. Tilalle tuli kaikille sohvalla istujille näkymät ulos uudelle vihreälle pihalle, ei sekään ole huono.

Kalusteita meillä alkaa nyt olla alakerrassa riittävästi, yhdellekään valaisimelle, tuolille tai muulle ei ole enää paikkaa. Joten tämä projekti alkaa olla nyt mattoa vailla valmis. Koska alakerran värimaailma on yllätyksen musta-harmaa, iso matto (tai parikin mattoa, toinen pienempi) tulee olemaan myös harmaa, täytyy sitten koristetyynyillä tuoda hienostuneita sävyjä tässä syksyn mittaan. Trendikkäitä samettityynyjä vaikka :)

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla