Tämän postauksen aiheen on ehdottomasti innoittanut ystäväni ja kollegani Minna Time of the Aquarius-blogista. Minna esitteli jokin aika sitten kirpparilta hankkimiaan Pentikin Halla-asioita, joiden kaunis keraaminen pinta oli innostanut häntä. Tunnistin heti astiat, sillä itsellänikin on niitä kaapeissa lojunut monta vuotta enkä ole niille oikein koskaan keksinyt sopivaa käyttöhetkeä.

Äitini osti Hallaa ja lapsuudenkodissani isoista kupeista juotiin iltateetä ja isossa laakeassa vadissa paistettiin mustikkapiirakkaa. Teekannu ja kupit ovatkin todella kauniit, ihanaa munankuorimaista pintaa ja hentoa kuviota, niin ajanhenkistä taas. Kiitos Minna, kun annoit näille taas arvon!

Lapsuudenkodin hengessä kuvissa mukana puulusikat ja käsityönä tehty puinen alusta, varmaankin siis pannunalunen, ostan usein tälläisiä pieniä juttuja lapsuudenkotikaupungistani vaikkapa myyjäisistä. Balmuirin pellavaliina on ihanan rouhea. Lasi-korkkinen kaadin on Ikean syksyn uutuus.

Kommentit (14)

Maikkikk
17/14 | 

Hei! Teillä on ihana inspiroiva blogi. Olisin kovin kiinnostunut teidän betonikylppäristänne. Olisiko mahdollista laittaa sinulle siitä muutama kysymys sähköpostitse? :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla