Tämän postauksen aiheen on ehdottomasti innoittanut ystäväni ja kollegani Minna Time of the Aquarius-blogista. Minna esitteli jokin aika sitten kirpparilta hankkimiaan Pentikin Halla-asioita, joiden kaunis keraaminen pinta oli innostanut häntä. Tunnistin heti astiat, sillä itsellänikin on niitä kaapeissa lojunut monta vuotta enkä ole niille oikein koskaan keksinyt sopivaa käyttöhetkeä.

Äitini osti Hallaa ja lapsuudenkodissani isoista kupeista juotiin iltateetä ja isossa laakeassa vadissa paistettiin mustikkapiirakkaa. Teekannu ja kupit ovatkin todella kauniit, ihanaa munankuorimaista pintaa ja hentoa kuviota, niin ajanhenkistä taas. Kiitos Minna, kun annoit näille taas arvon!

Lapsuudenkodin hengessä kuvissa mukana puulusikat ja käsityönä tehty puinen alusta, varmaankin siis pannunalunen, ostan usein tälläisiä pieniä juttuja lapsuudenkotikaupungistani vaikkapa myyjäisistä. Balmuirin pellavaliina on ihanan rouhea. Lasi-korkkinen kaadin on Ikean syksyn uutuus.

Kommentit (7)

Maikkikk

Hei! Teillä on ihana inspiroiva blogi. Olisin kovin kiinnostunut teidän betonikylppäristänne. Olisiko mahdollista laittaa sinulle siitä muutama kysymys sähköpostitse? :)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat