Viikon odotetuin ilta on lauantain saunailta. Meillä on niin ihana tuo sauna, ollaan vähän rakastuttu. Nyt on vakiintunut tavaksi saunoa kerran viikossa kaikessa rauhassa, mieluiten laitetaan sauna lämpenemään jo alkuillasta. Aina ei ihan onnistu, kun on kaikkea ohjelmaa viikonlopullekin.

Saunotaan aina koko perheellä, saunassa pidetään saunarauha, siellä ei saa huutaa eikä riehua, pitkän kaavan mukaan.

Ollaan hankittu kaikenlaisia kuorinta-aineita, ihanan tuoksuisia saippuoita, harjoja ja raspeja, joilla voi välillä käydä hoitamassa itseään. Silmät pidetään auki kaupungilla kulkiessa myös sauna mielessä, joulun alla Tuomaan markkinoilta ostettu käsintehty varrellinen harja sai ilahtuneen vastaanoton meillä.

Nyt kun on lunta, ihan parasta on välillä käydä avojaloin terassilla lumessa ja mennä sitten lämpimään löylyyn, kyllä alkaa jaloissa veri kiertää.

Helon Himalaya-kiukaassa yksi erikoisuus, jonka haluan esitellä. Siinä on keskellä vesisäiliö, joka nostaa höyryä saunaan, siitä tulee ihanan pehmeät ja sopivan kosteat löylyt. 

Lopuksi rasvaus, puhtaat yövaatteet päälle ja koko perhe on taas puhdistettu alkavaan viikkoon. Kyllä passaa!

# Palasaippuat ja kosmetiikat on saatu näkyvyyttä vastaan, Flow kosmetiikka

#Hamam-pyyhkeet, Kettukarkkishop

 

Kommentit (2)

Viivi

Kaunis sauna lauteineen ja seinäpaneeleineen. Kuvista saa inspiraatiota tulevaan omaan saunaremonttiin . Hyviä löylyjä lauantai-illalle!

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat