Voi kamala tätä pimeyttä, iltaisin alkaa väsyttää aikaisemmin kuin aiemmin. Tänä iltana meillä aukesi ensimmäinen glögipullo, glögin avulla alkakoon meidän perheen jouluuttaminen.

Mies meillä alkoi puhua jouluuttamisesta, mistä lie termin kuullut. Se tarkoittaa, että aletaan pikkuhiljaa nauttia joulunodotuksesta, puuhata tietoisesti joulua, ottaa mm. koristeita esille ja annetaan mahdollisuus joulun tulla kotiin päin.

Meillähän se joulukoristeiden esillepano tarkoittaa sitä, että mennään vintille kaivelemaan muuttolaatikoita ja oikeasti etsitään ne koristeet!

No mutta, kävimme hakemassa kirjanjulkkareihin tapanilaisesta Mosa Interiorsista kattaustavaraa ja samalla katsastettiin myymälä. Se on paitsi sisustusliike, nykyään myös herkku- ja lifestylekauppa, josta löytyy monenlaista kaunista kotiin, keittiöön ja kylppäriin. Ihan ehdoton sisustajan aarreaitta ollut itselleni jo monta vuotta.

Otin mukaani sieltä pari pulloa glögiä, joista toinen on valittu puhtaasti visuaalisin perustein, ehkä arvaatte kumman värinen pullo ;). Tänään sitten aukaisimme sen musta pullon ja nautiskelimme juomasta. Nämä ovat onneksi alkoholittomia, esikoinenkin juo nimittäin mieluusti glögejä.

Aika mukavan tumma maku, kuten tuo ulkona näkyvä maisemakin ;)

Marmorialusta, Indiska. Edbladin pienet kipot ja puulusikat, Dots. Harmaan käsintehdyn keramiikka-kipon sain tekijältä eli Marianne Huotarilta Studio Smoosta kirjanjulkkarilahjaksi (kiitos Marianne <3) ja pellavapeite on Balmuirin.

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat