Voi kamala tätä pimeyttä, iltaisin alkaa väsyttää aikaisemmin kuin aiemmin. Tänä iltana meillä aukesi ensimmäinen glögipullo, glögin avulla alkakoon meidän perheen jouluuttaminen.

Mies meillä alkoi puhua jouluuttamisesta, mistä lie termin kuullut. Se tarkoittaa, että aletaan pikkuhiljaa nauttia joulunodotuksesta, puuhata tietoisesti joulua, ottaa mm. koristeita esille ja annetaan mahdollisuus joulun tulla kotiin päin.

Meillähän se joulukoristeiden esillepano tarkoittaa sitä, että mennään vintille kaivelemaan muuttolaatikoita ja oikeasti etsitään ne koristeet!

No mutta, kävimme hakemassa kirjanjulkkareihin tapanilaisesta Mosa Interiorsista kattaustavaraa ja samalla katsastettiin myymälä. Se on paitsi sisustusliike, nykyään myös herkku- ja lifestylekauppa, josta löytyy monenlaista kaunista kotiin, keittiöön ja kylppäriin. Ihan ehdoton sisustajan aarreaitta ollut itselleni jo monta vuotta.

Otin mukaani sieltä pari pulloa glögiä, joista toinen on valittu puhtaasti visuaalisin perustein, ehkä arvaatte kumman värinen pullo ;). Tänään sitten aukaisimme sen musta pullon ja nautiskelimme juomasta. Nämä ovat onneksi alkoholittomia, esikoinenkin juo nimittäin mieluusti glögejä.

Aika mukavan tumma maku, kuten tuo ulkona näkyvä maisemakin ;)

Marmorialusta, Indiska. Edbladin pienet kipot ja puulusikat, Dots. Harmaan käsintehdyn keramiikka-kipon sain tekijältä eli Marianne Huotarilta Studio Smoosta kirjanjulkkarilahjaksi (kiitos Marianne <3) ja pellavapeite on Balmuirin.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla