Meidän kodinhoitohuone on tosiaan lopultakin valmis. Edellinen postaus heinäkuulta löytyy täältä ja lopulta tila tuli valmiiksi vasta syyskuun lopussa. Jos asiakas on riittävän kärsivällinen odottaja, saa pyykkinsä pestyä ja tekee koko kesän vaikka samalla pihanrakennusta, niin ei ne kaapit tosiaan kyllä itsestäänkään paikoilleen tulleet sillä välin. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, tyytyväisiä ollaan.

Tässä tilassa johtava idea oli saada koneet piiloon ja ilme siistiksi ja perustyylikkääksi, koska se toimii meillä myös saunan pukuhuoneena. Kaapistot on toteutettu Keittiökalustetukun valmiilla kalustemoduleilla ja tilauksesta erikoismitoituksella saatavilla rungoilla, ovilla ja tasolla, joten varsinaisesta mittatilauskalustekokonaisuudesta ei ole kyse, sovitetusta kokonaisuudesta paremminkin.

Tässä viimeisessä asennusvaiheessa saimme paikoilleen siis kuivauskaapin rungon ja oven sekä pyykinpesukoneen kaapin oven sekä erikoissyvän, 69 cm, tason.

Ovet ovat eri materiaalia (sormiuravetimen vuoksi) kuin taso ja rungot (edullista peruslevyä), joten pientä vaihtelua on valkoisen eri sävyissä, mutta pystyn tässä vaiheessa raksaprojektia jo elämään tämän asian kanssa ja olen pelkästään tyytyväinen, kun tämäkin huone on lopulta valmis.

 

Kommentit (12)

Elina / Talo Markki
18/12 | 

Näyttää ihanan harmoniselta ja tyylikkäältä, kun koneet ovat piilossa. Tällä lailla saa luotua erilaisia tunnelmia tilaan, kun on eleetön pohja jonka päälle "rakentaa". Kiva on! :)

Vierailija
20/12 | 

Millaisilla saranoilla saitte oven kiinnitettyä pesukoneen eteen, Meillä homma jumittaa, kun syvyyssuunnassa tarpeeksi pieniä saranoita ei tunnu löytyvän mistään? T. Tarja

Reetta
22/12 | 

Hei,

laitoin kysymyksen 14.5.2015 kirjoittamaasi postaukseen (vanhassa osoitteessa). Esittelit siinä "yläkerran betonikylppäriä". Otsosonin kylpyhuonekaluste itselläkin kiikarissa, joten olisin kuullut mielelläni käyttökokemuksia siitä. Onko kuinka jämäkät ne vetolaatikot? Lonksuuko yms. Asun paikkakunnalla, jossa  ei ole ko. merkin jälleenmyyjiä lähellä eikä käyttökokemuksia oikein löydy.

Kiitos jos viitsit jotain raapustaa vaikka tähän vastaukseksi :)

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015
23/12 | 

Moikka,

Vastaan tosiaan vähän viiveellä vanhan blogin kommentteihin, huomasin sen kyllä. Kiva, kun löysit tänne! Otsosin kulmikkaaseen allastasoon tarttuu aika helposti lika ja tahrat, mutta on myös tosi helppo puhistaa, rätillä vain pyyhitään puhtaaksi. Naarmuja on, mutta hiuksenhienoja, ei haittaa. Vetolaatikot on minusta ihan jämäkät eli mitään valitettavaa!

Reetta
24/12 | 

Kiitos vastauksesta! :) Jään seuraamaan blogiasi ja inspiroivia instagram-kuviasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla